Şimdi Ara

TEKNOSA DOLANDIRICILIĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egesuer

Hocam kusura bakmayın, düşünceniz doğru değil. O ilanda yazdıkları özellikleri vermek yükümlülüktür. Alıcı bunu araştırmak zorunda da değildir.

Kişisel düşüncem, bu sorun giderilmezse de dolandırıcılıktan farksızdır bu durum. Bu bilgisayar daha incelemesi olmayan yeni çıkmış bir bilgisayar da olabilirdi.
    Buna katılıyorum. Zaten bu nedenle konuyuda öne çıkarmak için oy verdim. Ama her zaman online alışveriş yaparken iyi araştırmak gerekiyor. Çok fazla internetten alışveriş yaptığım için bişeyi iyice araştırmadan önce almıyorum kendi fikrimce. Diyorum ya aynı swift 3'ün vega 8 versiyonlu olanını alıcaktım. Ancak sonra araştırınca vazgeçtim. DEdiğim gibi satıcı ayıplı mal satıyor. Ama alıcı olarakta bizimde uyanık olmamız gerekli bence. Hepsiburada da vs bir çoğu yerde bu duruma rastlıyorum çok fazla alışveriş yaptığım için. Hani bu sadece 1 tanelik bir olay değil. Haklı olan kısım zaten konu sahibi. Ama o gün ya acerın sitesindeki özellikleri neymiş diyip baksaydı bir yanlışlık olduğunu anlayabilirdi. Ki benim aldığım versiyonda belki 10 adet kadar farklı seçenek vardı.

• Ben de alacaktım bunu hatta 2600 liraya geliyordu buradan da sıcak fırsat paylaştılar 3 ay oluyor. 14 İnch görünce iptal etmiştim hemen paramı iade ettiler. Şuan MSI aldım kafam rahat mis gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/rules.asp

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.