Şimdi Ara

Teknosa FireBrand Tablet m778

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burda teknosada satın aldığınız m778 tablet ile destek paylaşım inceleme hakkında size yardımcı olacağım.Öncelikle inceleyelim m778 fiyat olarak çok makul bir cihaz işlev olarakta çok üstün olmasa parasının hakkını veriyor.Öncelikle tablet deyince ekran aklımıza geliyor öncelikl ekran ultra hassas bir ekran değil(yani samsung,sony,apple gibi ekran beklemeyin)ama adi bir ekranda değil zaman alışıyorsunuz ekran parlaklığı aydınlık yerlerde bazen görmede zorlanabiliyorsunuz ama karanlık yerde gerçekten parlaklığı iyi kasası felan iyi yakın zamanda resim ve video ekliyecem.Neyse performans 3d oyunlarda performansı fena değil rahatlıkla oynuyorsunuz(gta 3 hafif kasmalar oluyor)ama 2d oyunlarda çok çok rahat hız olarak hızlı bir cihaz 1.0 Ghz olup tek çekirdek kutuda dual-core yazıyor ama içindeki tek çekirdek internet kullanım çok rahat video performansı felan iyi kasmadan takılmadan izleyebiliyorsunuz.Cihaz zaten adobe flash player 10.3 ile geliyor ben onu güncelledim 11.3 yaptım içinde spare parts var her uygulamayı cihazı boyutuna uyarlıyor yani boşluklar olmuyor bu konuda rahat olun.En önemli kısım şarj çok sağlam bir sarjı yok onu söyleyeyim ama programlarla 2-3 saat daha artırabilirsiniz cihaz boşta 1-1.5 gün gidiyor kullanımda ise aynı verim alamamıyorsunuz.Kullanımda ise 3-4 saat kullanabilirsiniz.Güncelleme varmı diyen arkadaşlar malesef şuan yok ama zamanla olabilir.Son olarak 3g modem,klavye,mouse bağlıyabiliyorsunuz artı hdmı çıkışı var .

Size şu programları öneriyorum
    1-Blackmarket Alpha (Olmassa olmaz çünkü google playda hem paralı ve hem herşey yüklenmiyor burdan rahatca indirip kurabilirsiniz)
    2-Go paketi(launcher,widget,kilitleyici felan tabet çok ama çok hoş oluyor resimlerini paylaşıcam o zaman gösteririm)
    3-Up (Uygulama Platformu) olmassa olmaz türkçe uygulamaları yükleyebilirsiniz Not:En kısa zamanda resim ve video
    4-Adobe Flash Player (bilen bilir) yüklenecektir.

Yardımcı Olabildiysem ne mutlu bana mesajlarınızı konuya atın İyi Günler

• hocam navigasyon nasıl kullanılacak bilginiz varmı? şuan bağlanmaya çalışıp kalıyor. program mı yüklenmesi gerekiyor yoksa mevcut prog. varda satın alınması gerekiyor çözemedim lütfen...
  • Hocam bende yapamadım hehralde romdan kaynaklanan bir problem var başka programlarla kullanabilirsiniz.
  • Öncelikle bu cihazı inceledim ekrandan kesinlikle memnun kalmazsın galiba yeni bir tablet kullanıcısı sın bu tablet in ekranına küfredersin neymiş abi indiriyimde angry birds oynuyım bu tablette o oyunu b*k gibi oynarsın Android 2.3 için 50.000 uygulama vrken 4.0 için 400.000 uygulama var her istediğini bulamazsın. Para israfı bu tablet 130 Tl bile etmez şuna bak birde
    Karşılaştırma Probook Prbt751 : Android 4.0 M778: Android 2.3
    Probook Prbt751: 1.2 Ghz 1 Gb ram M778: 1 Ghz 512 Mb Ram
    Probook Prbt751: Kapasitif Ekran M778: Resistife A+
    Probook Prbt751: 0.3 Mp Kamera M778: 1 Mp Kamera
    Probook Prbt751: Goldda 196 Tl M778: Teknosada var tek 199 Tl
    Şimdi o İsraf değil de ne arkadaşım?
  • Bu arada Cihazda navigasyon yok Google Maps var bu tabletteki Google Maps sürümü ise konumu bulmaktan aciz.
  • Haklısın kardeşim ben yeni alanlara bu cihazla ne yapabilirsiniz diyorum kötü olduğunu biliyorum hata yapılmış bir kere bari hiç değilse nete girer.Senin dediğin cihaz çok iyi kesinlikle öneririm.Ama madem yapılmış bir hata napcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Evopad M7200 3g Tablet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.