Şimdi Ara

Teknosa Fiyatı Eklendi - Apple'ın Merakla Beklenen 5. Nesil Ipod'u Türkiye'de.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün teknoloji mağazalarını gezerken Ipod Touch 5. Nesil 32 GB modeline rastladım. Yanımda kamera olmadığından video çekemedim ancak iyice inceleme fırsatı buldum. Ekran retina ve gerçekten de Ipod 4. Nesile göre çok iyi. Renkler çok daha canlı. Ayrıca çok hızlı. Tabi buna bağlı olarak fiyatı da biraz yüksek. Renk seçenekleri oldukça güzel. Ayrıca bana göre "beyaz renklilerde kayganlık sorunu" diye birşey de yok. Şahsen hem beyaz hem de siyah rengi test etme fırsatım oldu. Gerçekten güzel bir alet. İzmir'de oturan ve "fiyat önemsiz, hemen alabilirim" diyen varsa bilginiz olsun.

Ürünü İzmir Balçova'daki Agora AVM'de Apex mağazasında gördüm (bu mağazada sadece Apple ürünleri satılır). 32 GB modelin fiyatı 870 TL idi. Ayrıca Vatan Bilgisayar ve Teknosa mağazalarındaki çalışanlardan aldığım bilgiye göre yılbaşından sonra yeni Ipod'lar bu teknoloji marketlerinin raflarındaki yerlerini alacak. Şuan hemen hiçbir teknoloji marketinde Ipod 4. Nesil bulunmamakta.

NOT: Apex mağazası bildiğim kadarıyla Türkiye'de sadece İzmir'de bulunmakta. İnternet adresi:http://www.apexizmir.com/ (Sitede henüz Ipod 5 yer almıyor ancak mağazada mevcut.)

DÜZENLEME: Ipod Touch 5G modelleri Teknosa.com sitesinde yerlerini almış bulunuyor. 32 GB modelin fiyatı şuan 849 TL olarak belirlenmiş durumda. Ayrıntılı bilgi:http://teknosa.com/kategori/mp3/mp3_calar/714/110361522/apple_ipod_touch_32gb_md723tz_a_siyah_mp3_mp4_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redorln31 -- 22 Aralık 2012; 22:14:53 >

• Sahibinden.com'da 360 $'a satan vardı yanlış okumadıysam. Kaç TL yapar acaba ?
  • Yaklasik 550-600 TL gibi bir fiyata geliyor sanirim. Eger almayi dusunuyorsaniz cok iyi bir fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapın edin Agora Apex' ten bir "i" cihazı almayın :) iPod Touch özellikle. Ki zaten daha 2 hafta önce 820 TL idi, ne ara 870 yapmışlar?
  • ipod touch da yurt dışı yurt içi olması farkedermi?
  • valla yıl başından sonra yaygınlaşsada alsak kafaya koydum alacam vatan felan uygun fiyat yaparsa süper olur
  • 500-600 arası olsa iyimiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

ipod touch da yurt dışı yurt içi olması farkedermi?

Ayni cevabi bende merak ediyorum, wifi ile kullanilacagi icin sorun olamamasi lazim. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipod touch 5 i telefonumuzdaki hotspot ile internete bağlayabilirmiyiz eğer öyleyse hemen almaya gidiyorum :) cevap için şimdiden teşekkürler
  • Dün Pendorya-MediaMarkt/Pendik'te 799 tl idi.
    @batuhan.m sonuçta Wi-Fi ağı yaydığı için bağlanırsın gibime geliyor
  • bataryası hakkında bilgisi olan varmı ipodların bataryası az dayanıyo diye biliyorum şimdi ben akıllı telefon almak yerine bozulan 5800 ımı tamir ettirip ipod 5 alıp telefonu hotspot olarak kullanırım. ama bataryası sorun çıkartçak gibime geliyor sonuçta wifi ile bağlanıcam telefona wifi çok şarj yemez mi

ve birşey daha merak ediyorum daha önce hiç apple store lardan alışveriş yapmadım da 12 taksit yapıyorlar mı kredi kartlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan.m -- 21 Ocak 2013; 19:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

500-600 arası olsa iyimiş

Yok artık. Zaten Teknosa sitesinde iPod 4 8GB'ı 550 liraya görmüştüm geçen gün. Hem 5. nesil hem de 32GB'a o kadar ucuz yazmaları imkansızdı yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.