Şimdi Ara

Teknosa Huawei çok uyguna bluetooth kulaklık veriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
5
Favori
11.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ozelden alabilir miyim hocam

• Mağaza teslim alanlar alabildi sadece o zaman, kargoyla teslim edilen oldu mu hiç?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende kayıt açtırmıştım havale ile aldığım için ödemesini gönderdiğim için dekontu hem WhatsApp dan hem de mail yolu ile attım şimdi ödeme bekliyordan hazırlanıyor aşamasına geçti bakalım gönderecekler mi? Gerçi kulaklık beş para etmez özellikleri berbat ben kendimden ziyade yeğenime aldım direkt ona vereceğim geldiği gibi yoksa Galaxy Buds 3 Pro' dan buna geçmek biraz attan eşeğe binmek gibi olur 😀

• yiyecek ekmek var mış ups ile geldi
    Teknosa Huawei çok uyguna bluetooth kulaklık veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa Huawei çok uyguna bluetooth kulaklık veriyorbilkom garantili olarak geldi

• benimkide geldi, bilkom garantili.

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın. İptal edilip, kayıt açtıranlara 3000/200 kupon tanımlıyorlar :) bir de kimseye gönderilmedi, sipariş numarası verin, kontrol edelim falan diyorlar sddscfbdc

Edit: siparişi teslim edilip, sipariş numarası paylaşmak isteyen dostlar mesaj atabilirler, size mesaj atıp rahatsız etmeyim. Bu saatten sonra size bir zarar gelmez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1062131 -- 5 Mart 2025; 13:55:44 >
  • Yav ne instagramı kardeşim.Telegram kanallarında paylaşıldı.İndirim kanallarını takip edin işte bot basılmamış hesapları...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemsel sorun ayağına iptal ettiler 3000'e 200 hediye çeki tanımlıcaklarmış. Kart ile ödeme yapayım dedim banka ile iletişim kurmadı. Akbank ile öde yapayım dedim açmadı. Yapı kredi ile ödeme yapayım dedim olmadı. En son havale eft seçtim hemen yolladım parayı ama bugün iptal mesajı attılar ödeme yapılmadı diye. Anlattım durumu dekontu da attım sistemsel sorun deyip geçiştirdiler. Paraya da şimdilik çöktüler bakalım en kısa sürede göndereceğiz diyorlar.

• Benimki de iptal edildi WhatsApp üzerinden yazdım yarın 3000/200 kupon verecekmiş dedim sizi zorlamasın zarar etmeyin 😂 neyse üyelik ve uygulama silindi verecekleri kupon da onların olsun

• İptal edildi sms geldi dağıtımda ama
    Edit: gelmedi kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 5 Mart 2025; 22:38:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

Teknosa Huawei çok uyguna bluetooth kulaklık veriyorbilkom garantili olarak geldi
    Ürün teslim edilmesine rağmen bana da iptal mesajı geldi 3e 200 çek de tanımlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 5 Mart 2025; 16:36:59 >
  • McOrco kullanıcısına yanıt

Açıp kullanın hocam hijyen kuralları gereğince iade almıyorlardı kulaklıkları, yine almasınlar. Teknosa Huawei çok uyguna bluetooth kulaklık veriyor 

• McOrco kullanıcısına yanıt

Parayı da iade ederlerse beleş kulaklık, kulaklığı geri alma gibi bi şansları olduğunu sanmıyorum :))))

• Bende 40 dakika uğraştıktan sonra kredi kartıyla alabildim. Bu sabah 9.50'de kargoya verildi diye mesaj geldi. 16.30'da sistemsel sorun nedeniyle sipariş iptal edildi 3000/200 kupon verdik diye tekrar mesaj geldi. Bakalım kulaklık gelecek mi?

Teknosa Huawei çok uyguna bluetooth kulaklık veriyor

Bunlar kargoya verdikten sonra gidip geri alamazlar demi kulaklığı

• Bi babayiğit banada özelden atarsa grubu sevinirim.

• Grubu bana da atabilir misiniz?

• Abi resmen sömürü konusuna dönmüş, kimse aslını, neslini doğrusunu sorgulamıyor..ama kendi tırnağına kıymık battı mı da yakar ortalığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabivo kullanıcısına yanıt
    onlar gidip almıyorlar talimat veriyorlar geri kendilerine gidiyor
    bi bakalım yarın gelicek mi benımde öyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • robot216 kullanıcısına yanıt

İstiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.