Şimdi Ara

Teknosa Preo P1 akıllı telefon inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 5 para etmez ürünleri getirip bir marka değişikliğiyle piyasa sürmek. sonra yok milli telefon yok yerli telefon üstüne vestel gider vergi avantajı ister ne için. birileri bizi kazıklamaya ve daha çok zengin olmaya devam etsin. bu ülkede ADALET sadece isim.
  • Teknosanın ucuz çöp sattığı nerde görülmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Telefonu deneyip görün bence çok iyi

Sen al yavrucum git 10 tane al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şirket açıyorum çok basit açıcagım şirkete yatırım yapın çinden 100 dolarlık telefon getirip türkiye de 700-800 satıp isminide Turkphone yapıp piyasadan anlamayan insanları kandıralım...

• Cihazın tam modeli zte blade v2 dir. Bence artık bir telefon alınırken kullanıcıların çıkarmış olduğu romlarda önemli. Çoğu kullanıcı cihazına rom atarak telefonda daha fazla performans elde edebilmektedir. zte blade v2 namına rom felan bulamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 9 Ağustos 2015; 3:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadSlinger

Vergiye gelince yerlisiniz, üretmeye gelince hala Çinlilerin telefonlarını getirtip onlara para yediriyorsunuz..

Hay senin ağzını yiyeyim.

• Onlar çerçeve mi ??

• Çöp demeye bile dilim varmıyor.. 900 tl g2 700 tl civarı discovery one asus zenfone 6 vs bi ton cihaz varken bu çöp üstü telefona para verilmez.. Erdi bey sizede alındım doğrusu.. Ha Flash tv de ki ixperia modelini incelemişsiniz ha bunu incelemişsiniz benim için gram fark yok.

• vay be adamlar çöplerini bile pahalı satıyor.

• Candy Crush bile bu oyunu dize getirir bence. Yerli üretim olayı da fos çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadSlinger

Vergiye gelince yerlisiniz, üretmeye gelince hala Çinlilerin telefonlarını getirtip onlara para yediriyorsunuz..

+1 aynen Katılıyorum.

• Bari guzel bi model ismi seceydin be teknosağ. Preo nedir? Nerden duydun da bu ismi koydun arkadaş?

• Teknosa resmen küfür ediyor.

• kazıklama konusunda bizim şirketler dünya lideri
  • Şöyle büyük bir teknoloji şirketinin uluslararası satın alma sorumlusu yapacaklar ki beni direk en iyi teknolojileri en iyi fiyata getirtirim bir taşta 3 hatta 5 kuş vururum yani diğer tüm şirketleri batırırım açık ve net kimse rekabet yapamaz satılan f/p bazında bu da diğer rakipleri bir bir batırır elinde kalır aldıkları mallar ya da zararına satarlar..

• Şimdi teknosa ya gidin orada teknoloji den anladığını iddia eden birçok satış görevlisi arkadaş var. Büyük çoğunluğu size bu telefonu tavsiye edebilir. Yazık arkadaşın dediği gibi yerli firmalar yerli tüketicinin hakkını yiyip üstüne de vergi artırımı talep ediyorlar. Şaşılacak durum.

• Teknosada ki alışverişlerimde satış sonrası veremediği destekten ve müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı dilim yanmıştır.Değil şu çöpü 750 ye satmak en kral telefonu 750 ye satsa yine teknosadan almam.

• Teknosa'nın kendi cihazı, bir de 750 lira. Uzak durmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.