Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
17
Favori
18.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anlayan olmasın diye belirtelim ya film+dizi YADA şampiyonlar paketi, yani ikisi bir arada değil. Ayrıca MH ile görüştüm adamlar bile emin değil aralık 31 son kullanım tarihi, şifreler yanılenmesi merkezi olur, bize öyle bir bilgi gelmedi diye özellikle belirttiler. Bu şartlarda 31 aralık olarak belirtilmesi başka bir sıkıntı ama asıl unsur maçları yeniden alırşar mı, zira tivibu devlet destekli trt altyapısı ile ciddi hazırlık yaptığına dair duyumlar var, ben şahsen bein bırakmaz diye düşünsem de hiç belli olmaz bir bakmışız boş bir pakete 397tl özemişiz, buda bu defa kazık yemiş olmamız anlamına gelir
  • ihaleyi DT alır bu fıyat gecerli ise bende alıyım..
  • aynı paketi kullaniyorum

03.11 de bitecek

Ama extra plus kutu var ben de

Bedava..

O da devam eder mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Yanlış anlayan olmasın diye belirtelim ya film+dizi YADA şampiyonlar paketi, yani ikisi bir arada değil. Ayrıca MH ile görüştüm adamlar bile emin değil aralık 31 son kullanım tarihi, şifreler yanılenmesi merkezi olur, bize öyle bir bilgi gelmedi diye özellikle belirttiler. Bu şartlarda 31 aralık olarak belirtilmesi başka bir sıkıntı ama asıl unsur maçları yeniden alırşar mı, zira tivibu devlet destekli trt altyapısı ile ciddi hazırlık yaptığına dair duyumlar var, ben şahsen bein bırakmaz diye düşünsem de hiç belli olmaz bir bakmışız boş bir pakete 397tl özemişiz, buda bu defa kazık yemiş olmamız anlamına gelir

İyi de maclar mayista bitiyor

17-18 sezonundan itibaren geçerli ihale..

Eski mediamarkt kampanyası vardı

2-3 sene aldık bu şekilde

• üyelik sona erşnce kutuyu geri mi alıyorlar bizde mi kalıyor
  • cimbomly kullanıcısına yanıt
    benimde aynı tarihte bitiyor, beni sürekli telefonla arayıp ilk 3 ay %50 kalan aylar 70 tl den uzatmak istiyorlardı, kabul etmemişti. bu paket oldukça uyguna gelecek. sadece kodu aktive edecek bu işi bilen bir kişi bulmak gerekiyor. siz internetten alınca paketi kargo ile gönderiyorlar mı yoksa kod mail ile mi geliyor acaba?
  • Evde uydu anteni canak falan hicbisey yok. Bu paketi alinca anten receiver falan onlari da gelip digiturk mu kuruyor yoksa kendimiz ayrica uydu anteni ve uydu alicisi da mi alacaz? Hep digiturk play kullandim bilgim olmadigi icin soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Evde uydu anteni canak falan hicbisey yok. Bu paketi alinca anten receiver falan onlari da gelip digiturk mu kuruyor yoksa kendimiz ayrica uydu anteni ve uydu alicisi da mi alacaz? Hep digiturk play kullandim bilgim olmadigi icin soruyorum.

Herşey bedava

Sadece 30 tl yeni üyelikler için

Eski üyeler tel ile zarfan çıkan şifreyi soylesin yeter..

Ama bedava plus kutumu vermek istemiyorum.

Digiturk ise aynı pakete+plus kutu bedava

6 ay 35 tl 6 ay 70 tl :=630 tl istiyor

• 520 ye aldık lig başlamadan iptal edeyim bundan alayım en iyisi

• Paket hd mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Paket hd ama bazı muammalar var iyi incelenmeli

• DIGITURK 12 AYLIK GİRİŞ +HD + FİLM , DİZİ VEYA ŞAMPİYONLAR PAKETİ

2 keyif paketi yazmiyor ama dahil olmalı..
    Eski MM paketleri dahildi

(belgesel,cizgi film veya sporsever)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 23 Ekim 2016; 0:51:58 >
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    Hocam kutuyu digiturk üyelik bitince sanırım 60 günde istiyor, digiturk yetkili bayiye teslim edin diyor süreyide geçirirseniz kutuyu yüksek fiyattan faturalandırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Paket hd ama bazı muammalar var iyi incelenmeli

Evt

SKT önemli

Zarftan çıkan şifreyi kağıdı 31.12.2015 ise ve

Digi bunu kabul etmezse,

14 gün içinde yasal iade hakkımızı kullanabilirmiyiz?

• Muammada tam orada işte, mayıs ta maçlar bitiyor ve ciddi bir rekabet olacak, süper lig digiturk'e kalmazsa bizede sonraki 6 ay boş paket kalacak, fırsat derken m şu anki paketinden pahalıya gelecek...daha doğrusu digiturk bu fiyata veriyorsa altında bit yeniği arayasım geliyor, neden mi çünkü digiturk bedavaya günahını vermez

• Doğrusu fiziki ürün olsa idi zorla da olsa verilebilir di ancak zarfı açtınız, şifreyi kullandınız digiturk ile muhattap olmanız gerekir diyecek teknosa, öyle olursa geçmiş olsun :)

• _SKT Yılı(2015 mı 2016 mı?)

_Yayın ihalesi?

_Eski üyeler şifre ile devam eder mi?
    _ 14 gun yasal iade hakkı geçerli mi bu üründe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 23 Ekim 2016; 0:58:52 >
  • Fiyat olarak çok cazip KAFAMDA DELİ SORULAR !
  • profesör06 P kullanıcısına yanıt
    hangi mağazada çalışıyorsunuz. kelepir ürünlerde yardım iisteyelim. PM den yazabilirsin.
  • Hocam bu konuda emin misiniz? Sabah arkadasa sordugumda eski uyeysem iptal edip yeniden aktivasyon yapmam gerektigini belirtti.İyice kafam karisti

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.