Şimdi Ara

teknosa ve kasko yapılmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibariyle ASUS N550JK-CN168H NOTEBOOK u TeknoSa dan almış bulunmaktayım. 3.349 tl ye. Ancak teknosadaki çalışanlar kasko yapılması gerektigini, hatta illa yapın diyerek yalvarma derecesine geldiler. Sizde 370 tl lik 3 yıllık kasko yapılması gerekli midir? ki kasko olduktan sonra, diyelim dedikleri gibi sıkıntılar oldu su vs döküldü şartsız şurtsuz değişim yaparlar mı? dedikleri gibi herşey güzel mi olacak :) yoksa sırf 370tl lik kaskoyu yaptırıp kendileride belli bir kamisyon aldıkları için mi çok ısrarcı oldular ?
    bu kasko hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olursanız seviniri. şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: 55ra

Arkadaşlar dün itibariyle ASUS N550JK-CN168H NOTEBOOK u TeknoSa dan almış bulunmaktayım. 3.349 tl ye. Ancak teknosadaki çalışanlar kasko yapılması gerektigini, hatta illa yapın diyerek yalvarma derecesine geldiler. Sizde 370 tl lik 3 yıllık kasko yapılması gerekli midir? ki kasko olduktan sonra, diyelim dedikleri gibi sıkıntılar oldu su vs döküldü şartsız şurtsuz değişim yaparlar mı? dedikleri gibi herşey güzel mi olacak :) yoksa sırf 370tl lik kaskoyu yaptırıp kendileride belli bir kamisyon aldıkları için mi çok ısrarcı oldular ?
    bu kasko hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olursanız seviniri. şimdiden teşekkürler..

Gule gule kullanin yeni bilgisayarinizi.Teknosa`dakiler ister 50 TL`lik ister 5000TL`lik urun alin kasko yaptirmaniz icin tum hunerlerini gosteriyorlar.Dediginiz gibi bu isten bir komisyonlari olmali.Size bu kasko ile ilgili yasadigim bir tatsizligi yazmak istedim.Gectigimiz sene esim icin aldigim Samsung S4 model cep telefonuna yuksek bedelini goz onune alarak 200 TL`ye 1 senelik kasko yaptirdim.Bir sene dolmadan esim dalginlikla telefonunu dusurdu ve ekraninin catlamasina sebep oldu.Teknosa`ya gittik gayet guzel ilgi ve alaka ile tamir icin telefonu teslim aldilar.20 Gun sonunda telefon ekrani degistirilmis olarak geri teslim edildi.Buraya kadar hersey cok guzel gelisti.Tamirattan yaklasik 3 ay sonra telefonun ekrani durup dururken pekcok yerden tekrar catladi.Kasko tarihi gectigi icin beni baslarindan savacaklarini tahmin ederek bedeliyle yaptirmak icin Samsung yetkili servisi`ne basvurdum.Ve orada ogrendimki takilan ekran orjinal degil ve bu tamirat yetkili serviste yapilmamis.Koskoca Teknosa dunyanin parasina sattigi kasko tamiratini ya kendi atolyelerinde yan sanayi yedek parcayla yapiyor ya da anlastigi yetkili olmayan servislerde ucuz yollu aradan cikariyor.O yuzden iyiki bunlara paranizi kaptirmamassiniz.

• Üstat verdiğin bilgi için çok Teşekkürler. Adamlar Işin çakalligını bulmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi çıkarları varki illa satmaya çalışıyorlar kaskoyu. bugün bende asus zenfone 6 almak istedim vermedi teknosadakiler neymiş efendim tekno kask şartmış olmadan olmazmış müşteri hizmetleri verin dedi mağaza vermedi başka mağazadan sırf kasko satabilmek için getirttim ben bu telefonu dedi .. İyiki yaptırmamışsınız sadece para tuzağı kasko sırf elemanlar para kazanabilmek için yaptırıyorlar
  • Konuyu hortlatmak zorundayım yoksa farklı bir konu açacağım. Teknosa Kasko saçmalığından başka mağdur olanlar var mı bu konun altında tekrar konuşulması gerekiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.