< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 7 Kasım 2021; 21:8:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Simple önermem hocam, çark yok fln, rahat'tan da kısıtlı.
Turkcell'de Rahat 8 GB 45 TL oldu.
Yani şuan Turkcell'de en mantıklı Dev 80 var, ben olsam sizin yerinizde 15 GB 45 TL faturasız VFone seçerim. Ya da 20 GB 55 TL VFone.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün tüm bu yaşananlar için iletilen kayda istinaden arandım.
Sorunlar giderildi , gerekenler tarafıma aktarıldı.
Hattıma ilgili tüm sorular ve sorunlar halledildi.
İlk defa bir GPO'dan memnun kalarak görüşmeyi sonlandırdık.
"Şimdilik" .! Teknosacell faturasız ile devam ediyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyur buradan yak ;
Zam mı , devalüasyon mu ben anlamadım.
Artık tövbe etmenin Vodafone'u uzunca bir aradan sonra kullanmanın vakti geldi.
Degerli musterimiz,Tekno 12 Faturasiz Paketinde 21.11.2021 itibariyla ucret degisikligi yapilacak olup paket ucreti 51TL/30 Gun olacaktir.Ilgili paket hattinizda tanimli ise iptal etmediginiz surece belirtilen tarih itibariyla yeni ucret uzerinden yenilenecektir.Bilginize sunariz. B001
Uygun diye teknosacelle geçtim 1 ay olmadan zam yaptılar. Eski hattımdaki tarifeden bile pahalı oldu
-
Anlaşılan faturasız hatları kapatmaya çalışıyorlar.
Gidin faturalı geçin yada dev80 alın benim gibi baş edilmez bu zamlarla yılbaşından itibaren daha neler göreceğiz bilmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasız toptan kapatsınlar olsun bitsin. (3 operatör de kapatsın) Yerine ise; taahhütsüz faturalı yani RaHat tarzı ve de Simple tarifeler gibi tarife getirebilirler, biraz daha pahalı olabilir ve de içerik fazla olmalı, ama insanlar istediği zaman da ücretsiz olarak cayabilmeli.
Faturasız 2 paket vardı 2gb 15 liraya 3gb 21 liraya
2 pakette iptal oldu yenilenmeyecek.
Biri Aşımsız 1gb 19 liraya diğeri
Daha ucuz olarak 4gb 19.38 TL ye faturalıya geçiş yapıldı.
Amaçları sene sonuna faturalı abone sayısında artış olacak şekilde kapanış yapmak
Caymayı da kaldırınca bu sefer insanlar fırsat tarife görünce başka operatöre zıplar.Turkcellin dev80de yaptığı gibi ver cazip fiyattan faturalı tarifeleri hem sen müşteri kazan hemde müşteri 1-2 yıl sabit fiyat garantisiyle kazansın.
Haklısın hocam öyle de, ama operatörler de hak ediyor yani bunu, müstahaktır onlara
Turkcell harika bir iş yaptı ver yıllık paket yap vodafone turkcell telekom vs için adam peşin ödesin kullansın.Faturalı mantığıyla 1 yıl kullansın sende peşin para kazan olay bu.Dev paketler ile çok müşteri çekti turkcell.
Vodafone ve telekomda aynı olayı yapsa çok iş yapar.
Onlarda zam kervanına uyar.
Ama bir anda 16₺ zam olmaz kabul edilebilir bir şey değil.
yap 40₺ ama bu kadar olmaz.
Şuan mevcut Teknosacell Faturalı/Faturasız paketlerin de bir zam veya yeni paket göremedim. Yakın zaman da düzenleme yapılacaktır diye düşünüyorum, mevcut müşteriye zam geldi ise, geçiş yapmak isteyenler için de illa ki bir zam veya yeni paketler olacaktır.
Bana gelen SMS'i paylaştım.
Yeni paket bilgisini bende göremedim.
İlla olacaktır çünkü bu fiyatlara durmak imkansız benim için.
Şu faturasız paketler dikkatimi çekti ucuz diye bi arayayım dedim müşteri hizmetlerini, adam diyor ki önce faturalı olmanız lazım sonra 1 ay bekleyip geçebilirsiniz dedi, bende emin olmak için tekrar sordum evet geçebilirsiniz falan dedi tekrar, neyse sonra tarayıcı açıktı ekranda faturalıda 12 ay tahaahüt şartı olduğunu gördüm bunu müşteri hizmetlerine söyleyince cayma bedeli çıkar onu ödeyip geçebilirsiniz dedi bu sefer, dalga geçiyorlar resmen
mevcut faturasız tatifeler güncellenecek.
SMS ile gelen yanıt üst mesajımda mevcuttur.
ben direkt faturasıza geçiş yaparak geldim
Faturasıza karşı bütün operatörlerin bir alerjisi mevcut. Her türlü çakallık oluyor.
Zamlar, faturalıdan geçişte zorunlu fahiş paketler. Numara taşımada bayiler çakallık yapıyor faturasız satmıyoruz, faturasıza taşıma olmuyor vs.
Daha önce BIMCELL'de bulunan hattımı zamlar sonrası Turkcell'e taşımıştım. Faturasıza taşıyıp Akıllı 25 platinumu denedim bir süre. Kullandığım yerler (Niğde,Ankara,Karabük) şehir ve kırsalda aradaki fiyat farkını çıkaracak bir fark göremedim. Telefonum çift hatlı, asıl kullandığım hat PTTCELL faturalıda, gerçek zamanlı test imkanım oldu.
Ankara Niğde otoyolunda kör noktalar var, ikisi de çekmedi.
Bunun dışında her yerde benzer sinyaller aldım. Hız olarak Turkcell yaklaşık yuzde 20 fazla DL veriyordu. (120 mbps - 100 mbps gibiydi genelde) Ping olarak birkaç ms kısaydı.
Turkcellin aradığına arandığında telesekreter ücreti kitlemesi, bunun UPcall gibi programlar olmadan kapanmaması, üç ayda bana verdiği günlük 100 SMS tarzı saçma sapan salla kazanları (PTTCELL nazar değmesin son 2-3 aydır fiks haftalık 2 gb veriyor tadından yenmiyor) nedeniyle epeydir gözüme kestirdiğim Teknosacell transfer 35 tarifesine geçmek üzere numara taşımayı başlattım.
Turkcell hiçbir cayma bedeli olmadan faturasıza dönebileceğimi söylemişti. Haklarını vereyim tek kuruş almadılar,öyle ki ilk ay 20 gb hediye 45 lira olarak geri alınır demesine rağmen onu bile almadı.
Ha "iletişiminiz kesilmesin diye" 35 lira 1 gb kazığı var, kaçamıyoruz ondan.
Mevcut kur ve iniş çıkışları ile artık uzun taahhütlerin ve faturalıu paketlerin sabit fiyat nedeniyle, bir esaretten çok avantaja dönüşmeye başladığını düşünüyorum.
Sosya medyada geçerli, gece geçerli, salla kazandan gelmeli, yüzünü kıbleye verirsen hediyeli olmadan GB başı 2 TL nin altında bir tarife de kalmadı sanırım.
Hal böyle iken 35 gb 1500 sms ve dk sınırsız whatsapp a 69 tl/ay dan 2 yıl taahhüt verdim. 250 TL de hediye çeki verdiler, taşınabilir SSD ihtiyacımı gidereceğim kendisi ile de.
Daha önce Turk Telekom, BIMCELL ve PTTCELL kullandım, aralarında hiç fark olmadığını da gördüm. Burada da farklı olacağını düşünmesem de TEKNOSACELL ile ilgili tecrübeleri paylaşırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X