Şimdi Ara

TEKNOSADAN ALDIĞIM CREATİVE ZEN 4GB MULTİMEDİA BİLGİSAYARIN BANA YAPTIKLARI SİZLERİ UYARMAK İSTEDİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarım öncelikle merhaba hepinize. başıma gelen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum sizlerinde bilgisi olsun. hangi firma iyi hangisi kötü en azından fikir oluşur hepimizde.

konuma geçiyorum. arkadaşlar bundan yaklaşık olarak 7 ay once aydın didim teknosadan creative zen marka 4gblik bir mp4 player aldım. cihazı

çalıştığım için pekfazla kullanmaya fırsatım olmadı. daha sonrada cihazda hiç sevmediğim parlak(ölü) piksellerin olduğunu farkettim belkide sonradan

oluştu bilemiyorum. ekranda sayabildiğim 15den fazla yeşil renkte noktacıklar mevcut ve bunlar sabit bir şekilde yanıyorlar. ekleyebilirsem resminide

çektim zaten. cihazıma gözüm gibi bakıyordum sıfır bir şekilde teknosaya götürdüm ve onlarda kendilerinin ilgilenmediğini soylediler ancak ithalatçı

fimaya garanti kapsamında gönderdiler MULTİMEDİA BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ A.Ş. cihazım sıfır bir şekilde gitti. geldiğinde gazete kagıdı gibi bir

arıza takip formu gönderdiler imzasız vede kaşesiz. ve cihazımda da çizikler mevcuttu. gelen takip formunda da şöyle yazıyordu değiştirmeden

yazıyorumki adamların bilgisizliğini anlayasınız arkadaşlar.' test edildi cihaz sağlam PİXSEL hatası yoktur. piksel yada ingilizcesi pixel yazması gereken

yerde pixsel yazıyordu. ve yazılar ilkokul çocuğunun yazısından daha kötüydü ki ben servisin hiçbişeyden anlamadığına karar kıldım. inat ettim tekrar

gönderdim. ve ayrıntılı bir şekilde problemi açıkladım. ancak yine aynı şekilde gonderdiler. bende buna karşılık tüketici haklarına gittim. oradaki bayan 3

kez göndermem gerektiğini söyledi bende 3 kez yine gönderdim. bugun tekrardan bana telefon gelmiş ben evde yoktum. annemde pek elektronikten

anlamaz kadıncağıza ölü pikseller sorun teşkil etmez sakıncası yok cihazı tekrar yolluyoruz demişler. ben bunu duyunca tepem attı haliyle teknosayı

aradım ve ardındanda bir adet mail yolladım. sonradan bu bilgisiz multimediayı aradım açmadılar bende mail yolladım. bununlada yetinmeyip creative

europa ingilizce bir mail yolladım. multimediadan cevap gelmiş ve cevaptada adam bana diyorki o çektiğiniz fotodakiler ışık parlaması ölü piksel yok

cihazda cihazınız kargoya verildi. benim siniirim iyice bozuldu tabiki. ardından bir mail daha yazdım az önce mailimde de resmimi karanlıkta ve flaşsız

olarak çektiğimi belirttim, yani ortamda ışık yok ne parlayabilir. ya bu adamlar kör yada bişeyden anladıkları yok. aman arkadaşlar siz dikkat edin.

özellikle MULTİMEDİA ya.. şansımı şimdi birkez daha tüketici haklarına giderek deneyeceğim. hepinize saygılarımla arkadaşlar iyigeceler dilerim...

TEKNOSADAN ALDIĞIM CREATİVE ZEN 4GB MULTİMEDİA BİLGİSAYARIN BANA YAPTIKLARI SİZLERİ UYARMAK İSTEDİM!

• hocam geçmiş olsun diyim.

zor bi durum.Multimedia'yı biliyorum.daha önceden çalıştığım yerle ilişkileri vardı.yerlerine gittim.Çok uyuz bi patronu ve ilkel yöntemleri var.Bu piyasada hala nasıl tutunabiliyorlar anlamıyorum.Zaten kaç kere kapanma tehlikesi geçirdiler.Hele hele Creative gibi bir firmanın distribütörlüğünü böyle "umursamaz" bir firmaya vermesi saçmalık bence.Benimde Muvo Tx mp3 playerım vardı birtane.bozuldu ama Multimedia'ya güvenmediğim için arızaya bile göndermedim.Öyle duruyo çekmecede başka birine yaptırabilsem çok güzel olur aslında.

Adamlar hakkatten kör galiba.Yada diğer seçenek işlerine gelmiyo.Aslında sizin gibi tüketiciler çok olmadığı içn bu adamlar uğraşmak istemiyo ve direk hata yoktur diye yolluyo."YERSE" hesabı.Hadi bi kere yaptın.2. ve 3. de bunu nasıl yapabilrsin.Büyük ihtimal sizin o cihazı 2. yada 3. kez geldiğini bilen birisi bile yoktur orda.YAZIK.

Önce Multimedia'ya Sonra Creative'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 22 Mayıs 2009; 9:56:58 >

• Sakın peşini bırakma.Dünya'nın parasını kazanıyorlar, şu yaptıklarına bak.
  • arkadaşlarım yorumlarınızla bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim sizlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.