Mobil Ödeme Kodu : 125030662 İşlemci : AMD Turion 64 X2 İşlemci Hızı : 2,0 GHz Bellek : 3 GB Sabit Disk : 250 GB Ekran Belleği : 128 MB Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Garanti Süresi : 2 Yıl Bellek Tipi : DDR2 ( 1 x 2GB + 1 x 1GB) Model : ACER Ekran Özelliği : WXGA CrystalBrite Grafik Tipi : Nvidia GeForce 8400M-G İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : Super Multi DVD-RW Pil Tipi : 6 Hücreli Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Wireless : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Vista Home Premium
netteki fiyatlar genelde 1500 YTL civarı, 1320 ye mal oldu 10 taksit worldcarda özel kampanya vardı. Başka bu ürünü alan arkadaşlar var mı?Sizce fiyat ve laptop performansı açısından iyi mi etmişim?masaüstü almayı düşünüyordum çünkü ! masaüstü alsam en az 1000 YTL civarı birşey olacaktı... yorumlarınızı bekliyorum...
yeni çıkan oyunları rahat rahat oynamak gibi bir derdin yoksa fiyat performans oranı iyi bir bilgisayar aldın. hayırlı olsun.
paşam aynı bilgisayarı senden bir hafta önce senin aldığın yerden axess e özel %20 indirimden faydalanarak 1.220 YTL ye 10 taksitle aldım. Peformans bakımından oldukça iyi bir bilgisayar. ram çok derdini çözüyor işlemci hızıda güzel