Şimdi Ara

Teknosadan Sony Vaio Notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosadan babama sony vaio notebook alıcaz

ama soyle bir sorun var i5 lerin hangi modeli yeni nesil oldugunu bilmiyorum bana notebooklarda kullanılan i5 işlemcilerinin modellerini 1. nesil 2.nesil die yazabilirmisiniz yani hangisi daha yeni teknoloji oluyor bilmem lazım

• bluetooth lu olsun işlemcisi yeni nesil olsun teknosadan hangi sony modelini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacker80

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-sve1513v1esiceu-sve1513v1e-notebook-core-i5-260ghz-6gb-750-155-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65850#allImages

vatanda sole bir sony notebook buldum sizce nasıldır

Fiyat cok iyi. Bu Ucuncu nesil işlemcili. 3-4 sene rahat kullanılır. Oyun bile oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-sve1513v1esiceu-sve1513v1e-notebook-core-i5-260ghz-6gb-750-155-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65850#allImages

vatanda sole bir sony notebook buldum sizce nasıldır

Fiyat cok iyi. Bu Ucuncu nesil işlemcili. 3-4 sene rahat kullanılır. Oyun bile oynarsınız.

babam oyun oynamadıgı icin o bakımdan onemli deil yeterki pil omru fazla olsun

fujitsu siemens notebooku vardı 6 yıl kullandıktan sonra pili calısmaz hale geldi artık notebooku acılmıyor pilsiz calıstırmayı denedik ama calısmadı artık omrunu yitirdi diyebiliriz

• Oyun bile demistim zaten. Vaio larda pil sıkıntısı olmaz yıllarca kafanız rahat olsun pahalı olmasının en önemli sebeplerinden biri pil, kasa ve fan kalitesi

• theduayen T kullanıcısına yanıt
    bugun vatanbilgisayara gittim daha iyisini 1444 TL ye veriyorlar

2 GB ekran kartı 6GB bellek 750 Gb hdd i5 3230m bluetooth HDMI felan var 15.5 inch

kampanya baslayınca sanırım o modeli alıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Acer Laptop Tavsiye
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bugun vatanbilgisayara gittim daha iyisini 1444 TL ye veriyorlar

2 GB ekran kartı 6GB bellek 750 Gb hdd i5 3230m bluetooth HDMI felan var 15.5 inch

kampanya baslayınca sanırım o modeli alıcaz

O iyiymis

• Sony'nin 13'' lik laptoplar 14 saat pil ömrü vaat ediyor, onlara bir bak derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.