teknosa hocam abimde çalışıyor orda İzmir/Hatay şubesinde , bişi almak isteyen benle irtibata geçsin ben size ayarlayım prim bize gelsin ama çok karışık mesela abimin perşembe günleri tatil.
öss kazanamazsam seneye benide oraya alırlarsa oraya girerim ama kazancağım için inş tabi
teknosa ya girdin mi anca satış elemanı olarak girersin.
hocam bizde satış elemanı olarak girdik zaten
Merak ettim kaç parayla başlıcaksın sosyal şartları ne anlatsana
abimin anlattığına göre evlilere çok zor bazen saat 12 de geliyor bazen sabahlıyor dolara göre yani
orda müdür olmak var, ggeçen sene bana web cam satan elemen şimdi şubenim müdürü olmuş.. büyük müşterilerle ilgileniyor sadece.. masa başında oturuyor.. ohh ne güzel.
Hayırlısı olsun. Çalışmaya başladıktan sonra da izlenimlerini bizimle paylaş.
antalyada yım...daha başvurmadım..ama eylül_ekim gibi başvurmayı düşünüyorum..4-5 ay çalışmak için
ya ben de başvurdum MYA (MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI) Diye ..ama ne red ediyorlar 2 aydır, ne de değerlendiriyorlar.. ne iş anlamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: beziide
arkadaşlar sonunda iş bulabildim Allah bulamayanlarada nasip etsin.
Amin
Hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: morphsonur
Merak ettim kaç parayla başlıcaksın sosyal şartları ne anlatsana
600 ytl maaş+prim+ssk
quote:
Orjinalden alıntı: khafa
hayırlı olsun. ben de part time iş arıyorum bu gibi yerlerde satış elemanı olarak çalışmak için. özellikle okul açılınca haftasonları çalışabilceğim bir iş. sizce nerelere başvurabilirim? kadıköy taraflarında arıyorum. üniversite öğrencisiyim
marks&spencer satış asistanı arıyo. kariyer.net ten başvurabilirsin. part time olarak çalışabilirsin . kadiköyde bağdat, capitol, tepe de çalışabilirsin. çok iyi iş. dene derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme