Şimdi Ara

tekonsaya işe giriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: affetmez

teknosa hocam abimde çalışıyor orda İzmir/Hatay şubesinde , bişi almak isteyen benle irtibata geçsin ben size ayarlayım prim bize gelsin ama çok karışık mesela abimin perşembe günleri tatil.

öss kazanamazsam seneye benide oraya alırlarsa oraya girerim ama kazancağım için inş tabi

teknosa ya girdin mi anca satış elemanı olarak girersin.
    hocam bizde satış elemanı olarak girdik zaten

• Merak ettim kaç parayla başlıcaksın sosyal şartları ne anlatsana
  • abimin anlattığına göre evlilere çok zor bazen saat 12 de geliyor bazen sabahlıyor dolara göre yani
  • orda müdür olmak var, ggeçen sene bana web cam satan elemen şimdi şubenim müdürü olmuş.. büyük müşterilerle ilgileniyor sadece.. masa başında oturuyor.. ohh ne güzel.
  • Hayırlısı olsun. Çalışmaya başladıktan sonra da izlenimlerini bizimle paylaş.
  • antalyada yım...daha başvurmadım..ama eylül_ekim gibi başvurmayı düşünüyorum..4-5 ay çalışmak için
  • ya ben de başvurdum MYA (MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI) Diye ..ama ne red ediyorlar 2 aydır, ne de değerlendiriyorlar.. ne iş anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: beziide

arkadaşlar sonunda iş bulabildim Allah bulamayanlarada nasip etsin.

Amin

Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphsonur

Merak ettim kaç parayla başlıcaksın sosyal şartları ne anlatsana
    600 ytl maaş+prim+ssk
  • quote:

Orjinalden alıntı: khafa

hayırlı olsun.
    ben de part time iş arıyorum bu gibi yerlerde satış elemanı olarak çalışmak için. özellikle okul açılınca haftasonları çalışabilceğim bir iş. sizce nerelere başvurabilirim? kadıköy taraflarında arıyorum. üniversite öğrencisiyim

marks&spencer satış asistanı arıyo. kariyer.net ten başvurabilirsin. part time olarak çalışabilirsin . kadiköyde bağdat, capitol, tepe de çalışabilirsin. çok iyi iş. dene derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.