Şimdi Ara

(tekrar Açıldi)FunServer Açtim Herkesi Bekerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TR_SADULLAH

ben resmi oynuorum ma yinede bir kere daha free serverda oynamak isterim server açlınca haber ver ve birde

benim patch 1.10 olurmu?????

sanmiyorm
  • Serwer acıldi ...........
  • peki server ne patch istio ve o patch e geri nasıl döndürebilirim??
  • C:\World of Warcraft\Data ya gir patch-2.MPQ patch-3.MPQ... bu doslyar war onlari sil we C:\World of Warcraft taki Repair i calıstır patch ini en basa alcak sonra 1.8.0 patch yükle girebilrsin yada ondan sonra 1.9.0 i sonra 1.9.1 i sonra 1.9.2 i sonra da hacki yükle girersin...Ama bnce 1.8.0 la gir drek fazla ugrasmadan:)
  • Kardeş bi sohbet kanalı gibi beşinci birde kanal yapta gelene verdiğin şu paradan falan bize de ver :D çar açtım ben 7 lwl undeaddım adım neydi ya tomambasdı heralde :D
  • tmm. werdim :) ya aaa
  • yaw sayfayı acamıyorum hala ben???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

yaw sayfayı acamıyorum hala ben???

server kapalı
  • Server şuan açık
  • Arkadaslar Serwera ortak arıyorum... Serverin lag sewiyesini en aza indirmek için

İlgililenler:crash_092@hotmail.com
  • yaw baksana ben 1.9.0 ı yükledim ama neden wow u açtığımda birek 1.10 u yüklemeye çalişio??? neden girmio realmi de değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_SADULLAH -- 16 Haziran 2006; 23:55:34 >
  • realm listi nasıl bir işlem yaparak değiştiriyoruz allah için biri açıklasın kardeşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoWtuRkiyE

Simdilk Bliz ama fun a ykn yapmaya calısıom msla isteyne para fln item heal fln hatta xp werıom :)

öyleyse bana yardım yaparsın de mi?
  • accon alma linki de forum linki de calısmıyo
  • abi bende girmek istiyorum ama...şu patch işinden baya gözüm korktu.1.8.0 ile girer dimi?ayrıca servera ortak olabilirim.Lag işine bakarız.Ekledim msnni kardeş...
  • server kapatıldı galba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.