Şimdi Ara

Tekrar Ararlar mı ? ( Akbank )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıl yada 2 buçuk yıl önce kuzenim ve kendim için 10 dolardan toplam 20 dolar yani o zaman 40 tl falan yapıyordu oyuna para çektik babamın kredi kartından... Çektikten 10 dakika geçmedi aradılar, bankanın numarasını görünce korktum kapattım, bidaha aradılar bidaha kapattım 2-3 kere kapattım.. Ondan sonra babam dedi ne dertleri var ver bakiyim telefonu dedi açtı. Bankadan arıyorlardı işte kartınızdan 20 dolar çekildi vs. vs. haberinizvar mı falan babamda yoo ben yatıyordum yeni kalktım falan dedi. Bana sordu bende bilmiyorum dedim zaten babam güvenir bana. Ama çalmayacaktım 1 hafta içinde harçlıklarımdan biriktirip babamın cüzdanına koyacaktım tekrar. Ama 1 hafta bekleyip kendi paramla almaktansa sabredemedim işte babamın kredi kartını kullandım. Şimdi çok güzel akıllı bir saat indirimde, 1-2 gün'e indirim bitecek fiyatı ise 70 TL. Ben o parayı 1 ay'da biriktiririm. O da okulda aç kalarak. Şimdi diyorum tekrar babamın kredi kartından alsam tekrar ararlar mı ? Çok karışık yazdım ama inşallah anlamışsınızdır.

BANKA == AKBANK

• Gayet iyi anladık. Babamın kartından para arakladım, anlamaması için ne yapmam lazım? Güzel kardeşim baban ekstreyi görünce zaten ne halt yediğini anlayacak. Önce 3-5 küçük rakamlarla başlarsın, sonra da bir bakmışsın ipin ucu kaçmış kendini kodeste buluvermişsin. Sırf birilerine hava atmak için (ya da tüketim çılgınlığına kapılıp aaa şu ürün yüzde bilmemkaç indirime girmiş diyerek) aç kalmayı göze alıyorsan önce Allah sana akıl fikir, sonra da dürüstlük versin.
  • ürünü illaki almak istiyorsan
    tanıdığın esnaf falan varsa (senin tanıdığın esnaf yoksa arkadaşlarının tanıdığı esnaf olabilir. )
    onlara durumu anlat
    sen parayı ver
    onlar kredi kartlarıyla veya başka türlü alıp ürünü getirtir
    sen de gidip dükkanlarından alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.