Şimdi Ara

Teksas katliamı tarzı film önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teksas katliamı tepenin gözleri vs. gibi insanı geren filmler arıyorum.Cinli şeytanlıdan ziyade psikopatların gerilim- korku filmlerini.

• Kolleksiyoncu serisi tam aradığın türden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don t Breathe tam aradığın film.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuksek tansiyon filmind bakabilirsin ben orijinal yapimini izlemistim sonra tekrar filan cekildi sanirim.

• Kolleksiyoncunun ilk filmini izledim gecen,sahneler ,gerilim yerindeydi ama bi mantigi yoktu.ssonunu da gereksiz buldumm
    Heute tansiyonu da izlemedim saniyodum izlemisim.o da mantiksiz geldi bana :)

Dont breathe e bakicam

• Slasher diye geçiyor aradığın tarz ve slasher filmlerin altın dönemi 80'lerdir. Yüzlerce kült yapım film mevcut. Halloween'i falan hiç yazmıyım mutlaka izlemişsindir. Tr'de az bilinenlerden birkaç tane yazayım beğenirsen yeni fimler yazarım.

The Burning

Christmas Evil

Psycho Cop

Slaughterhouse

Madman

Silent night deadly night

The Prowler

İntruder

Maniac

Tourist Trap
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Kolleksiyoncunun ilk filmini izledim gecen,sahneler ,gerilim yerindeydi ama bi mantigi yoktu.ssonunu da gereksiz buldumm
    Heute tansiyonu da izlemedim saniyodum izlemisim.o da mantiksiz geldi bana :)

Dont breathe e bakicam

Bu tarz konularda kaliteli yapım pek çıkmıyor, çıkanları da kesin izlemişsindir zaten.

Maskerade diye bir film var 2010 yapımı. Teksas Katliamından esinlenerek yapılmış ama o tadı vermiyor tabi ki.

İsteğine uyan bir film. Boş zamanında bakabilirsin.

Düzenleme; Konu eskiymiş, dikkat etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 18 Aralık 2016; 3:9:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gladiator Tarzı Film Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.