Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı (İSTANBUL) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
120
Favori
124.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChevroleBey

Merhaba, bende orta halli kolye, küpe ve bileklik seti için örneklerden bilgilendirme alabilir miyim?
    aynı soruyu bende sormak istiyorum, hanıma doğum günü hediyesi kolye, bileklik küpe vs taşlı bişey almak istiyorum, elinizde örnek fiyat listesi ya da katalog var mı ?
  • merhabalar whatsap kullanıyorsanız 05364638205 yazarsanız bilgilendirebilirim
  • ccsn C kullanıcısına yanıt
    merhabalar whatsap kullanıyorsanız 05364638205 yazarsanız bilgilendirebilirim.
  • Merhaba, setlerle ilgili bilginiz var mıdır? Örn. altınbaş ta 14 ayar 23 küsür gramlık bir set 6800 civarı. Bulunduğum yerde yerel bir kuyumcu bunları fason ürettiriyolar daha uyguna bulunur dedi nerden almak lazım? İstanbul dışındayım ama uzak değilim oralara gidip sahte bişey de almayalım yada siz yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    merhabalar whatsap kullanıyorsanız 05364638205 yazarsanız bilgilendirebilir

• yogunluktan anca feedback verebiliyorum ancak Barış bey işinin piri cok yardımcı tamamen musteri odaklı bir satıcı cok memnun kaldık alısverısten.
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    değerli yorumunuz için teşekkür ederim iyi günlerde kullanılmasını diliyorum. 

• Barış Bey'den sevgilililer günü için pırlanta baget kolye almıştım ve çok beğendi hanım. Gerçekten piyasadaki marka diye bildiğimiz çoğu üründen,işçilik anlamında estetik anlamda fersah fersah kaliteli bir ürün çıktı ortaya. Fiyat anlamında da ise bütçenize uygun her türlü seçenekte mevcut. Acaba kazıklandım mı diye düşünmüyorsunuz. Herşey bir yana telefonda kendisi ile de görüşünce, karakter olarak da çok kaliteli biri ile muhattap olduğunuzu anlıyorsunuz. Benim için önemli olanda buydu zaten, içime sindi sonuç olarak. Hatta şu kadar söyleyim, üründe model değişimi yaparken, eski ürünü almadan yeni ürünü kargolayacak kadar da delikanlı bir satıcı.
  • ccsn C kullanıcısına yanıt

• yucak Y kullanıcısına yanıt
    yiğit bey iletişime geçtiğiniz tarih istanbul fuar haftası idi zaman zaman aşırı yoğunluk oluyor sizde o döneme geldiniz sadece sizde değilsiniz malesef. 

arayıp soranda siz değildiniz arkadasınız imis buradan yazana kadar whatsapp üzerinden iletişime geçişeydiniz hatırlatma amaciyla telafi edilirdi emin olun. 

ayrıca konudaki turkiyenin en açıklayıcı pirlanta anlatım rehberinin size faydasi dokundu ise ne mutlu bana. 

sormak yada solemek istediginiz birşey olur ise whatsaptan iletişime geçebilirsiniz. 

• Barış Bey ile iletişime tekrar geçip Randevu alabildik.Bize detaylı şekilde anlattı ve bizde modelimizi beğenip gün içinde ürünümüzü teslim aldık.İşinin ehli bir sanatkar.Kendilerine teşekkür ediyoruz.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
  • yucak Y kullanıcısına yanıt

• Barış Bey'den pirlanta bileklik aldım

WhatsApp tan kısa ve öz bir şekilde iletişime geçtik,sağolsun kendisine alıyormuş gibi bilgi verdi ve önerilerde bulundu. Gayet şık ve piyasaya göre uygun bir bileklik yaptı ve güzel jestlerde bulundu(neler olduğunu söylemeyeceğim alisverisinizde kendiniz görürsünüz:) ) İşini hakkıyla yapan kaliteli bir esnaf, inşallah sizin gibi insanlar her sektöre yayılır ve karşımıza çıkar. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz,kendisine teşekkür ediyorum

• Padrino P kullanıcısına yanıt
    benim için bir zevkti sizinle çalışmak değerli yorumunuz için teşekkür ederim iyi günlerde kullanılmasını diliyorum. 

• Barış Bey'den dün kız arkadaşım için bir adet pırlanta yüzük ve annem için bir adet normal yüzük satın aldım.

Ürün seçimi konusunda yardımcı olması ve satın alma konusunda ki ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Ürünün teslimi için annem gitmesine rağmen çok yardımcı olduğunu ve yaklaşımının çok iyi olduğunu söyledi.

Yüzük gerçekten muhteşem gözüküyor.

Ellerine sağlık ve iyi satışlar diliyorum.
  • rica ederim ne demek benim içinde bir zevkti. iyi günlerde kullanilmasini diliyorum ayrıca ne zaman yolunuz düşer ise mutlaka beklerim

• Barış beyden pırlanta yüzük aldım. Whatsappta görüştük, eft ücretinin bir kısmını geçtim, siparişim hazır olunca tamamını geçtim. Kargom geldi, sertifikalı ve sorunsuz :) Güvenilir, ilgili, kibar satıcı.. Şimdi nasipse seti tamamlarız :)
  • NNoitra kullanıcısına yanıt
    benim için bir zevkti sizinle çalışmak değerli yorumunuz için teşekkür ederim iyi günlerde kullanılmasını diliyorum. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan Cenaze

Barış Bey'den dün kız arkadaşım için bir adet pırlanta yüzük ve annem için bir adet normal yüzük satın aldım.

Ürün seçimi konusunda yardımcı olması ve satın alma konusunda ki ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Ürünün teslimi için annem gitmesine rağmen çok yardımcı olduğunu ve yaklaşımının çok iyi olduğunu söyledi.

Yüzük gerçekten muhteşem gözüküyor.

Ellerine sağlık ve iyi satışlar diliyorum.
    Pırlantadaki memnuniyetimizden sonra Alyanslarımızıda Barış Bey'den sipariş ettik.

Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Bilgilendirmesi ve tercih sırasındaki değerli bilgileri bizim için çok iyiydi.

İyi satışlar.

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)

• Öncelikle hepinize merhabalar
    Yaklaşıl 6 ay pırlantalarla alakalı araştırmalar yaptım.Etrafımda tanıdık olan kuyumcular imalatcılar olsun hepsiyle görüştüm fiyat aldım İstanbulda kapalı çarşı olsun kuyumcu kent olsun heryerle iletişime geçtim. Güven vermeyen bir sürü satıcı yanlış bilgilendirme olsun neler neler.. Nettede cok araştırma yaptım Araştırırken forumlar ve kullanıcılar üzerinden bu siteyle karşılaştım Barış beyle iletişime geçtim çalıştığım için randevularda sıkıntı oldu gidemedim ben musait olduğumda kendisi yogun oluyordu denk gelemedik en sonunda randevumuzu gerçekleştirdik. İyi ki de o görüşmeyi gerçekleştirmişim diyorum. Öyle aklımı karıştırıyorlardı ki büyük paralara istediğimden daha alt seviye bir taş alacaktım az kalsın. Barış bey paramın karşılığında alabileceğim en iyi taşı sundu düşündüğümün çok üstünde.. özel bir tasarım istedim bu süreç içinde sürekli resimler attı birden fazla tasarım attı taki ben memnun olana kadar. Ortaya cıkan işcilik olsun tasarım olsun çok çok başarılıydı açıkcası o denli güzel olacağını düsünmemiştim. Gia sertifikalı bir tek taş aldım lazer yazısını özel bir alet ile gösterip sertifikasıyla teslim aldım. Forumdan karşilaşmasaydım belkide karşılaşamayacaktım onun için üye olup yorum yapmak istedim. Sırada alyanslarımız var yakın zamanda inşallah tekrar görüşürüz.

imla hatalarımn için kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.