Motorola Mpx200 300-350 civarı hafiza 1GB cıkıyo bildigim kadarıyla bluetooth var üzerinde işletim sistemi mevcut kamera yok Eğer sana uyarsa bence kacırma sınırlarını zorlayıp zaman kaybetme ayrıntılı bilgi
kamera,mp3 olmasa da olur diyosun abi de o zaman yüksek hafızayla , bilgisayar bağlantısını kullanmak için bi amaç kalmıyo ortada , sen bence bi 6310 i bul yakışır abimize
quote:
Orjinalden alıntı: gencay
e398de simbian vaar yau
Kardes bizim niye haberimiz yok hadi biz bilmiyoz Symbian firması bu telefona ekledigi modül yada Programdandamı haberi yq sence
bak asağıda Symbianlı tüm Telefonların Listesi Var Motorola nın sadece A serisinde Symbian var
pardon kardeş ben varmı die sorcaktım cevabımıda aldım zaten
bence 6600 dir iyi bi telefon bellek arttırımı yapılabiliniyor
iyice kafam karıştı dogrusu...
üstadım iş uygulaması ,belge görüntüleme, internet, ajanda kullanacaksan 6670 den şaşma derim. şarj süresi de fena değil. ama daha ucuz dersen tabii ki 6600 dan şaşma. 3650 falan bakma çünkü taşıyazmasın
arkadaslar form amacını asmıs .yıne konuyu 6600 ve 6630, 7610 tasımıssınız ..mehmet arkadasım istedıgı ozellıklerı sıralamıs ,sız neyı konusuyorsunuz .cvb verırken bır ustunuze degıl de ... en uste bakın formun konusu orda ,bu sekılde sorunun dısına cıkmıs oluyoruz lutfennnn....