Bildirim
tel alcam yardım
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
görünteleme ön planda olacaksa k serisi terch edilebilir ama muzık ve tasarım dersen o zaman düşünme 5310 al derim.. belkı samsungun u600 veya d900i modellerde değerlendirebilinir.. o fiyatlarda.. -
k750yi ele bence artık miyadı doldu o makinanın... üstteki arkadasında dediği gibi müzikle işim olur tasınması kolay bi tel lazım dersen 5310 yok ben resim cekerim arada bir iki sarkı dinlerim dersen k790 yani bu ikisi su anda elindeki fiyata alabileceğin en iyi modellerdir... -
arkadasım tasarım bakımından özellik bakımından ikisinin arasında fazla bı fark yok nokia 6300 veya samsung L760 al derım bende zaten bu ıkı telefondan bırısını alıcam foruma attım hangısı alıyım dıye ıkısı arasında tek fark samsung cift kamera nokia 6300 tek ıkısınınde kamerası 2 mp???
bikere bak bu ıkı telefona derım. -
Sony Ericsson K790i modelini araştırabilirsiniz. -
Samsung D900i veya Nokia 5310 xpress music tavsiye ederim -
beyker saolun yorumlar için 6300 diyen arklar için çok basit geliyor o tel bna zten 5310 da 2 mp lamera var yeterli bna flaşı yok ama olsun şuan aklımdaki tel 5310 daha başka tavsiyeniz var mı ?? -
bu 5310 denilen görüntü kalitesi gerçekten çok mu kötü vaz geçtim gibi ondan dolayı soruyorum -
16m renklı ekranla gündüz çekimlerinde iyi sonuçlar alabilirsin , ama ışığn yetersiz olduğu durumlarda kamera seni hayal kırıklığına uğratabilir. ekranda küçük olunca -
Sony Ericsson K790i -
2 sorum var bu k790i nin ses kalitesi nası k750i den daha iyi mi bide nokia 6233 için söyleyebilceğiniz bişey var mı -
beyler ltfen cvp verin kafam acayip karışık kaldı w880i 6233 ve k790i arasında bir cevap verin ltfen -
Söylediğin cihazlar arasında k790i kamerası, 6233 güçlü dış sesi, w880i ise kulaklık sesi ve tasarımı ile ön plana çıkıyor, ancak benim görüşüm k790i nin diğer ikisine göre çok daha alınası bir cihaz olduğu yönünde, yani bu üçü arasında kalsam ben kesinlikle k790i alırdım, fazla düşünmeden hemde... -
quote:
Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©
Söylediğin cihazlar arasında k790i kamerası, 6233 güçlü dış sesi, w880i ise kulaklık sesi ve tasarımı ile ön plana çıkıyor, ancak benim görüşüm k790i nin diğer ikisine göre çok daha alınası bir cihaz olduğu yönünde, yani bu üçü arasında kalsam ben kesinlikle k790i alırdım, fazla düşünmeden hemde...
peki k790i nin dışa verdiği ses nası -
k790i nin dışa verdiği ses k750i kadar iyidir, 6233 gibi bir cihazla karşıılaştırılamaz tabi ama, dedim ya üçü arasında en alınası budur, ben k750i den hemen sonra kullanmıştım, tek kusuru olarak çok çok oynar başlıklı joystick i diyebilirim, zaten o olmasaydı uzun süreli kullanabileceğim bir cihazdı... -
aklını tekrar karıştırayım ben de o zaman.K790i ile K810i arasında 50tl falan var.K810i daha ince ve dış tasarımı özellikle de tuş takımı daha gözalıcı ve zarif.bir de 3g görüntülü konuşma özelliği var. -
kız arkadasım 5300 kullanıyor...Diğer telefonlarla karsılastırma imkanı bulamadım,Fakat kişiyi tatmin edecek sekilde ses cıkısı ve kamerası var...Öneririm. -
neyse beyler sonun 6233 aldım tam bnlik telefo hiç bir şikayetim yok nden bnlik dedim iri yarı bir tel bnim gibi :D -
güLe güLe kuLLan ses cıkısı ve video konusunda sorunun oLmaz hayırLı oLsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung a15 alınır mı
- asker telefonu internetli
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- kapalı kutu telefon satmak
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X