Şimdi Ara

tel kullanıcıları yardım!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: revesdog28

bi arayıp bakıcam sağolasın nedense z1 tereddütlerim var teknosada bakdığımda kamera odaklamıyodu bide ısınmıştı

Teshirdekiler hep şarjda ısınır tabi.Sıfırı farklı olur olmazsa verirsin iadeye ama olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    çok sağolasın telefonu alınca yazarım buraya
  • quote:

çok sağolasın telefonu alınca yazarım buraya

Önemli değil hayırlı olsun

• berkem01 B kullanıcısına yanıt
    sağolasın
  • Sony'nin her ne kadar ekranı geride dense de adamların bu konuda bir bildikleri var oda gerçekçilik
    Renkler tonlar abartılmadan gerçek ideal görüntü sunmak sony firmasının amacı ekran bu yüzden size göre geride olabilir

• Sipariş verdim ve bekliyorum bu gün arkadaşın biri discovery elite almış 32gb 1200 tl ye işte dedi kazık yemişsin keşke bundan alsayddın kamerası ekranı herşeyi daha iyi 3 gb ram fln var dedi ve kendimi kötü hissettim acaba yanlış mı ettim sony alma fikriyle?
  • quote:

Sipariş verdim ve bekliyorum bu gün arkadaşın biri discovery elite almış 32gb 1200 tl ye işte dedi kazık yemişsin keşke bundan alsayddın kamerası ekranı herşeyi daha iyi 3 gb ram fln var dedi ve kendimi kötü hissettim acaba yanlış mı ettim sony alma fikriyle?

Alakası yok,arkadaşın sallamis,Z1 deki kalite,kamera ve Arayüz çok daha iyi.Servisi de geride takma kafana.

• rahatladım sağolasın:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.