Bildirim
tel tavsiyesi
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
k810i k790i almanı öneririm -
güzel cihazlar bi araştirim peki p990i nasıl bişi tuştakımı çok kaba duruyo onu kullanmasak klavye nasıl kullanılır kalemlemi ellemi bilgin warmı?? -
kalemi var ama elle kullanılabiliyor mu hiç bilmiyorum
ayrıca bu telefon biraz iş telefonuna kaçıyor siz kamera ve müzik kullanacaksanız kesinlikle k790i veya k810i yi öneririm -
k810i -
k810iyi beğendim joystickten çekiniyorum biraz -
P990i fazla hantal, yavaş ve kaba. Ekranı elle elbette kullanabilirsiniz, güzel bir ekranı var ama menüler elle kullanabilmek için tasarlanmışa pek benzemiyor. Çok ufak simgeler var. Yolda yürürken vs.. elle kullanmak biraz zor olabilir. P1i bulabilirseniz P1i alın. daha hızlı, kibar ve yeni bir model. K810i'nin joystickinin sorun yaratacağını sanmıyorum. K750i'den sonra çıkan joystickli modeller daha bi sorunsuz. -
k810ide karar kıldım son bi soru büyük ekraanli bi telefon kendisi film izlesk kalite nasil olur?? -
quote:
Orjinalden alıntı: tornak
k810ide karar kıldım son bi soru büyük ekraanli bi telefon kendisi film izlesk kalite nasil olur??
Ekranı büyük değil 2inç film izlemek pek hoş olmaz kanımca -
evet film izlemek zevk vermeyebilir ama çözünürlük ekran boyutuna göre çok iyi net görüntü verir en azından -
teşekkürler almak için araştırıyorum -
3g olması da avantaj. Zaten bu saatten sonra 3g siz telefon alınmaz diye düşünüyorum -
K810i -
arkadaşlar bursadayım telefonculara baktım 250den aşşa yok piyasasımı bu anlamadım yanındada sadece şarz aleti war hala bulamadım -
200 den yukarı verme bence ayrıca tam aksesuar olmalı -
bende ayni fikirdeyim teşekkürler ilginiz için kandiliniz mübarek olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- asker telefonu internetli
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X