bu özelliğin olmadığını bilrek teledünya ya abone oldum. peki bunun bir yolu yok mudur gerçekten.
bu haliyle olmadığını biliyorum da ek donanımla falan, mesela teledünya kutusunun çıkışına bir hd video recorder koymak gibi bir yöntem aklıma geliyor ama buna uygun cihaz bulamıyorum. uygunluktan kasıt; video kaydedici (pvr) sürüyle var özellikle güvenlik kameraları için zibil. benim derdim hdmi dan aldığı hd videoyu sürekli kaydetsin kayıdın çıkışını bana göstersin. o bir taraftan kaydederken ben aynı kayıtta geri gidebileyim. digitürk plus gibi iş görsün yani.
CI modül destekli, dediğiniz özelliğe sahip bir model TV'yle mümkün olabilir tabii öyle bir TV varsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bilgehankalkan
kullanıcısına yanıt
var ama hdd yada uygun boyutta usb bellek takarsanız + o kadar kullanışlı olmuyor... sadece dondurma ve kayıt...
bugün neta'yı (teledünya kutusunun markası) ve daha nice cihazı satan firmayı aradım. derdimi anlattım. isteksiz bi abi "fabrikasını araman lazım" dedi. "e peki başka bir cihaz vs yok mudur bi yolu ?" dedim. "yok, o sadece digiturk plus vs de oluyor" dedi. kesin bir yolu olması lazım da ne?
ggkurtG
kullanıcısına yanıt
Tekrar merhaba, Aradığınız özelliğin adının "Timeshift" olduğunu öğrendim. Timeshift destekli ve CI modül uyumlu, DVB-C, DVB-C2 destekli bir TV alırsanız istediğiniz özelliğe kavuşabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme