Şimdi Ara

Teledunya kalitesinde Uydu Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar;Teledunya kullaniyorum ancak her ay para vermekten ve bitmeyen buzlanma problemlerinden biktim.. Uydu konularinda tecrubem yok fakat Teledunya'nin HD kalitesine ve belgesel kanallarina benzer bir performans veren,mumkun ise yabanci maclari izleyebilecegim,buzlanma,donma gibi problemler yaratmayacak HD Reciever modelleri ve ekipmanlari tavsiyelerinizi rica ediyorum..
    Bu konuda cok acemiyim ve sizin onerilerinize ihtiyacim var..Sony marka full hd 117 cm led tv kullaniyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum..Tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: chetez

Herkese merhabalar;Teledunya kullaniyorum ancak her ay para vermekten ve bitmeyen buzlanma problemlerinden biktim.. Uydu konularinda tecrubem yok fakat Teledunya'nin HD kalitesine ve belgesel kanallarina benzer bir performans veren,mumkun ise yabanci maclari izleyebilecegim,buzlanma,donma gibi problemler yaratmayacak HD Reciever modelleri ve ekipmanlari tavsiyelerinizi rica ediyorum..
    Bu konuda cok acemiyim ve sizin onerilerinize ihtiyacim var..Sony marka full hd 117 cm led tv kullaniyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum..Tesekkurler..

Teledünya digital yayın platformu, yayınlarını uydudan alır, kablo tv şebekesinden kullancılara sunar. Diğer bir deyişle, Teledünya'nın yayın kaynağı uydudan alınan yayınlardır... Dolayısı ile Teledünya yayınlarının, uydu yayınından daha iyi olması mümkün değildir.

Dreambox 800HD se model uydu cihazını tavsiye ederim.

Temin için Google 'dan araştırınız.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Herkese merhabalar;Teledunya kullaniyorum ancak her ay para vermekten ve bitmeyen buzlanma problemlerinden biktim.. Uydu konularinda tecrubem yok fakat Teledunya'nin HD kalitesine ve belgesel kanallarina benzer bir performans veren,mumkun ise yabanci maclari izleyebilecegim,buzlanma,donma gibi problemler yaratmayacak HD Reciever modelleri ve ekipmanlari tavsiyelerinizi rica ediyorum..

Teledünya digital yayın platformu, yayınlarını uydudan alır, kablo tv şebekesinden kullancılara sunar. Diğer bir deyişle, Teledünya'nın yayın kaynağı uydudan alınan yayınlardır... Dolayısı ile Teledünya yayınlarının, uydu yayınından daha iyi olması mümkün değildir.

Dreambox 800HD se model uydu cihazını tavsiye ederim.

Temin için Google 'dan araştırınız.

Kolay gelsin.

Tavsiyeniz izin tesekkur ederim ancak biraz pahali..Sanirim fiyatlara canaklar dahil degil..Bunlari ve montaj,kablo falan filan 600-700 lirayi bulacak.. Bu fiyatlar beni birqaz asiyor,daha makul fiyatta ve benzeri kalitede tavsiyeleriniz var midir? Tesekkurler..

• quote:

Tavsiyeniz izin tesekkur ederim ancak biraz pahali..Sanirim fiyatlara canaklar dahil degil..Bunlari ve montaj,kablo falan filan 600-700 lirayi bulacak.. Bu fiyatlar beni birqaz asiyor,daha makul fiyatta ve benzeri kalitede tavsiyeleriniz var midir? Tesekkurler..

Doğrudur... Yani cihaz, çanak v.s. masrafları + kurulum bedeli masraflarıyla birlikte, 600 - 700 TL. civarında bir masraf olur.

Birde Neta 6400 HD cihaz var. 150 TL civarında bir cihazdır. Ancak bu cihazla, ancak basit biss şifreler açılır. Sadece Türksat uydusunu izleyecekseniz, Neta yeterli gelir. Neta'nın görüntü kalitesi de iyidir.

Birden fazla uydudan yayın alacaksanız, kaliteli görüntü + konforlu kullanım açısından, bir önceki mesajımda önerdiğim cihaz, işin hakkıdır.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Doğrudur... Yani cihaz, çanak v.s. masrafları + kurulum bedeli masraflarıyla birlikte, 600 - 700 TL. civarında bir masraf olur.

Birde Neta 6400 HD cihaz var. 150 TL civarında bir cihazdır. Ancak bu cihazla, ancak basit biss şifreler açılır. Sadece Türksat uydusunu izleyecekseniz, Neta yeterli gelir. Neta'nın görüntü kalitesi de iyidir.

Birden fazla uydudan yayın alacaksanız, kaliteli görüntü + konforlu kullanım açısından, bir önceki mesajımda önerdiğim cihaz, işin hakkıdır.

Kolay gelsin.

Ben de Neta 6400 bakiyorum, da bir de "Neta 8600 Hd Digital kablo alicisi" diye bir model var 6400 ile ayni fiyat. Bu ikisi arasinda ne fark var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Ben de Neta 6400 bakiyorum, da bir de "Neta 8600 Hd Digital kablo alicisi" diye bir model var 6400 ile ayni fiyat. Bu ikisi arasinda ne fark var?

Farkını kendiniz yazmışsınız zaten !... Alıntıda işaretledim.

Kısaca; 6400 olan uydu yayınları içindir. Diğer kablo TV üzerinden gelen yayınlar içindir.
  • Burada yani izmir'de bulunan uyduculari gezdim ve bana Next 20000 ve Korax ve de Amstrad diye bir marka onerdiler,,2canak ve 3 lnb ile azersat falan halledilir dediler,350 tl civari bir fiyat hepsi dahil ve 1 yillik..Tabi bunlar en iyi markadir demiyorum,belki de isine gelenleri oneriyorlardir,bilemiyorum.. Avrupa ligleri,belgesel kanallari ve uydu kanallari full hd olarak izleyebilecegim 300-400 tl arasi bir uydu ariyorum..Serkan beyin onerdigi uydu harika birsey ama fiyat biraz yuksek,bakalim olmazsa biraz daha bekleyip dreambox 800hd se alirim..Bu konulari fazla bilmedigimden,yanlis birseyler yazdiysam veya ilegal bir durum varsa simdiden kusuruma bakmayin.. Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetez -- 11 Mayıs 2014; 16:22:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu uydu görüntü kalitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim icin Turkiye Ligi cok onemli degil,ancak Ingiltere Premier Ligi ve mumkunse diger ligler izleyebilecegim,HD kanal sayisi fazla olan uydu tavsiyelerinize ihtiyacim var..Teledunya kullaniyorum ama artik verdigim parayi karsilamadigini dusunuyorum..Digiturk'e de o kadar para vermeyi istemiyorum,lutfen onerilerinizi yazarmisinz? Tesekkurler..
  • quote:

Benim icin Turkiye Ligi cok onemli degil,ancak Ingiltere Premier Ligi ve mumkunse diger ligler izleyebilecegim,HD kanal sayisi fazla olan uydu tavsiyelerinize ihtiyacim var..Teledunya kullaniyorum ama artik verdigim parayi karsilamadigini dusunuyorum..Digiturk'e de o kadar para vermeyi istemiyorum,lutfen onerilerinizi yazarmisinz? Tesekkurler..

Tavsiyem yine HD dreambox'lardan biri olur.

Klon Dreambox 800HD yada Klon Dreambox 800HD "SE" modellerinden birini alınız.

SE modeli daha hızlı işlemciye sahip olup, 1080p çözünürlük dahil, decode edebilir.

Dreambox'u edindikten sonra, Oscam ymod 18T53 emulatörü 'nü kurmak suretiyle, Premier lig kanalları da dahil olmak üzere, birçok ülkenin futbol müsabakalarını izleyebilirsiniz.

Oscam 'ı kurduktan sonra şu link'teki bulunan çeşitli uydulardan şifreli kanalları, internet bağlantısına gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
    http://www.dvbsupport.net/paytv.html

Astra uydusunda ORF kanalları ile Hotbird uydusunda SRF( İsviçre kanalları ) premier lig karşılaşmalarını veriyor sanırım. İlgili yayın kuruluşlarının web sitesinden, kanalların naklen maç yayın programı hakkında bilgi alabilirsiniz. Bahse konu kanallar HD yayın kategorisindedir.

Link'teki kanalların tamamı oscam ile açılır.

Cihaz + oscam marifetiyle açılan kanallardan daha fazla sayıda kanalda izlemek mümkündür. Yine dremabox'a btkcam emulatörü kurmak suretiyle, paylaşıma sunulan free( bedava ) server'lerden istifade etmek suretiyle, izlenilen kanal sayısı artırmak mümkündür.

Yine aynı şekilde, cihaza Cccam emulatörü kurmak suretiyle, free ve test amaçlı verilen cccam test server'lerinden istifade edilerek, şifreli kanalları izlemek mümkündür.

DM 800HD "SE" cihazla ilgili şu konu başlığındaki üye, fiyatı uygun bulmuş ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_91449579/f_//tm.htm#91449579

ve bu ilanda satılan cihazın satıcısının referanslarının iyi olduğuna değinmiş ;
    http://www.sanalpazar.com/Dreambox-800-Hd-Pvr__isp15197179

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 18 Mayıs 2014; 15:20:44 >

• Serkan bey haklisiniz,donup dolasip bu cihaza cikiyorum..Ben aslinda bir seyi bir kere ve tam alanlardanim,evime Sony haric birsey kolay kolay sokmam.. Ucuz mallarin bir sekilde zararini hep gordum..En iyisi biraz daha para biriktirip bu cihazi alayim,gerci hanimla biraz kapiscaz ama olsun..Yazmis oldugunuz Oscam vb deyimlerinin ne olduguna dair hicbir fikrim yok ama bugun arastirip ne oldugunu anlarin sanirim..Bu cihaza 2 ya da 3 canak ve lnb alip mumkunse server olayina cok bulasmadan,mumkun oldugu kadar mac,belgesel ve hd kanal izleme derdindeyim..Sanirim bu cihaz;internete cok ihtiyac duymadan,serverlara fazla bulasmadan benim beklentilerimi rahatlikla karsilayacaktir.. Yardimlariniz icin tesekkur ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.