Şimdi Ara

Teledünya Kanalları hk. Tekirdağ Kamuoyu yoklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Tekirdağ'da Kablotv'nin Dijital (Teledünya) Yayını başladı ve bende hemen dahil oldum. Ancak edindiğim bilgilere göre Türksat burada bazı teknik yatırımlar yapması gerekiyormuş ve buda ancak tüketici baskısıyla hızlanırmış.

Aslında sorun şu, dün bağlantılar yapıldı ve 70 adet olması gereken kanal sayısı 53 adette kaldı 2. paket olan star, fox samanyolu vs. kanalları henüz açılmamış. NetGeo ve türevleri açılmamış.
    Bu işi yapan taşeron firma benim işyerinin karşısında olduğu için sık görüşüyorum. Adamlara sordum neden böyle bu durum ve tüketici yanıltılıyor dedim, adamın verdiği cevap, bizim yapabileceğimiz bir şey yok bizde Türksat'a baskı yapıyoruz bunların böyle olmayacağı konusunda ama bizi fazla takmıyorlar dedi. Peki nasıl olcak diye sordum, cevap; sizde Türksat'a baskı yaparsanız bu işler hızlanır.
    Yani arkadaşlar Tekirdağ'da yaşayan Teledünya'ya abone olmuş tüm kullanıcıları bu konudaki gündem yaratma çabalarıma katılmaya davet ediyorum.
    Ben adamlarla bayağı uğraştım hatta Türksat'a mail attım Türksat haklısınız ve bu kanalların hepsi yayına verilecek diyor.
    Hep birlikte olursak Tekirdağ için, yayın kalitemiz ve kanal sayılarımız hızla artacaktır.

Hepinize göstereceğiniz katılım için şimdiden teşekkir ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuelmurat -- 12 Mayıs 2009; 18:48:11 >

• Turksat'ı bu konuda çok laubali buluyorum. Bana reklam geldi cep telefonuma Tekirdağ da Teledünya başladı diye... Aradım karşımdaki kadın beyefendi Tekirdağ da henüz o hizmetimiz başlamadı diyor... La havle çekip..... kapattım telefonu...
  • Şu anda Teledünya ya geçmenin en cazip bilir. oda yanılmıyorsam 2 tane.
  • Arkadaşlar ben size Türksat'tan aldığım cevabı aynen aktarayım.

Üstteki cevap, altında benim yazdığım sorular var. Saçmaşığı varın siz düşünün artık.

________________________________________________________________________________________________
    Sayın Murat Demirtaş,

Öncelikle ilginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

1- Teledünya için 70 üzeri kanal olacağı söyleniyordu (72 civarı) ancak yapılan
    ayar sonunda sadece 53 kanal mevcut.

Teledünya dijital yayın platformunda müşterilerimize standart pakette 72 kanal
    sunulmakta olup, diğer kanallarla görüşmelerimiz devam etmektedir. Gelişmeleri;
    www.teledunya.tv adresinden takip edebilirsiniz.

2- national geographic ve türevi olan NetGeo Music gibi kanalların kanal
    listelerinizde olmasına rağmen, bu kanalların sadece HD yayına verildiği söylendi.

National Geographic Channel ve National Geographic Music kanalları SD yayın ağı
    içerisinde de sunulmakta olup; şuan için National Geographic Channel ve Euro Sport
    kanalları HD olarak sunulmaktadır.

3- Star, Fox gibi Türkiye'nin önde gelen kanalları henüz yayına alınmamış ama
    Fransa'nın kanalları alınmış.

Teledünya dijital yayın platformunda Star ve Fox kanalları bulunmakta olup, kanal
    araması gerçekleştirmenize rağmen kanalları alamıyor olmanız halinde, evde olduğunuz
    süre içerisinde Çağrı Merkezimizi arayarak durumu iletmeniz halinde, size yardımcı
    olunacaktır. Güncel kanal listemize;http://www.teledunya.net/kanallar.html
    <http://www.teledunya.net/kanallar.html> adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
    ÇAĞRI MERKEZİ

Telefon: 126 - 4440126
    Faks: 212 - 3561929
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

Kimden: Murat Demirtaş [mailto:murat.demirtas@ugurdershanesi.com.tr]
    Gönderilmiş: Pzt 11.05.2009 17:22
    Kime: Kablo TV Bilgi
    Konu: Teledünya Hk.

Merhaba,

Bu gün Teledünya ve Kablonet kampanyasına dahil oldum. Ancak daha ilk günden
    yaşadığımız hüsranı sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- Teledünya için 70 üzeri kanal olacağı söyleniyordu (72 civarı) ancak yapılan
    ayar sonunda sadece 53 kanal mevcut.

2- national geographic ve türevi olan NetGeo Music gibi kanalların kanal
    listelerinizde olmasına rağmen, bu kanalların sadece HD yayına verildiği söylendi.

3- Star, Fox gibi Türkiye'nin önde gelen kanalları henüz yayına alınmamış ama
    Fransa'nın kanalları alınmış.

Yayınımız bağlanalı henüz 1 saat oldu ama sorunlar daha bağlantı sırasında ortaya
    çıkmaya başladı bile. Pazarlama sırasında bunlardan hiç bahsedilmemişti bizlere,
    hemen arkadaşlarımdan bilgi almaya başladım ve onlarda da aynı sıkıntıların olduğunu
    ve bu konuda bir kamuoyu oluşturulması gerektiğini ancak böyle çözüme
    ulaşılabileceğini öğrendik. Ben sizlere kendim ve bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım
    adına yazıyorum. Ortak kararımızdır ki taahhüt edilenler yerine getirilmezse önce
    tüketici haklarına müracaat edeceğiz ve sonrasında sözleşmelerimizi iptal edeceğiz.

Hizmet numaram: 1209923405 - 0505-781 10 75

Gereğini bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Not: ben bu yazıları sizlere yazarken eşim televizyonda görüntülerin donduğunu
    söylüyordu.

Murat DEMİRTAŞ

• Tekirdağ'da bulunan Türksat ofisindeydim ayrıca dün. Defadüf ya Türksat'ın adamlarıda o anda geldiler ankara'dan bende adamlara anlattım aynen derdimi. Yetkili kişi hemen bazı telefon görüşmeleri yaptı falan filan, derken ben adama şöyle bir soru sordum; Tekirdağ küçük ve abone sayısı az olması sebebiyle Türksat buraya yatırım yapma konusunda biraz cimri kalıyormuş. doğrumu ! Cevap; Kesinlikle yanlış ve yalan bir bilgi, çünki henüz 15 gün kadar önce Tekirdağ'da ciddi bir teknik yatırım yapıp yaklaşık 300 bin dolarlık cihazlarla donattık ki bu cihazlar dünya'da bile yeni teknoloji cihazlarıdır. Ayrıca aynı altyapı ile İstanbul gibi abone sayısı Tekirdağ'dan katkat fazla olan bir ilde yayın veriyoruz. Bazı aksaklıkların olması muhtemeldir ve biraz sabırlı olmak lazım dedi.
    Ben dün akşam evde kanal güncellemesi yaptım ve birde baktım ki tüm kanallar aynen yerli yerinde.
    Arkadaşlar ve Tekirdağ KabloTv aboneleri, ne yapicekmişiz arkasını bırakmiycekmişiz. Vallahi ben bu mücadeleden kısa zamanda sonuç aldım arkadaşlar.

Saygı ve Sevgilerimle..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.