Şimdi Ara

Teledünya Müşteri Memnuniyeti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalitenin bi bedeli var tabi ama bütün Dünyada en çok bedeli neden TÜRKİYE ödüyor.En pahalı net Dünya'da sadece ve sadece Türkiye'de neden biz bunu anlamış değilim.
  • Teledünyadan memnun kalan bi benim herhalde. 10mbit 20 gb kotalı uydunet +teledünya kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. 1 kere bile sorun yaşamadım 5 aydır. 10mbit net hız olarak sorunsuz. Kanallarda yayın 1 kere bile gitmedi. Sadece son 2 gündür sorun var oda update yaparlerken bişey olmuş. Türkiye genelinde genel bi sorun. Sadece tv gitti internetimde yine bi sorun yok.

Yer:ist-mecidiyeköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Teledünyadan memnun kalan bi benim herhalde. 10mbit 20 gb kotalı uydunet +teledünya kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. 1 kere bile sorun yaşamadım 5 aydır. 10mbit net hız olarak sorunsuz. Kanallarda yayın 1 kere bile gitmedi. Sadece son 2 gündür sorun var oda update yaparlerken bişey olmuş. Türkiye genelinde genel bi sorun. Sadece tv gitti internetimde yine bi sorun yok.

Ne kadar ödüyorsunuz bu tarifeye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalsolak

quote:

Teledünyadan memnun kalan bi benim herhalde. 10mbit 20 gb kotalı uydunet +teledünya kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. 1 kere bile sorun yaşamadım 5 aydır. 10mbit net hız olarak sorunsuz. Kanallarda yayın 1 kere bile gitmedi. Sadece son 2 gündür sorun var oda update yaparlerken bişey olmuş. Türkiye genelinde genel bi sorun. Sadece tv gitti internetimde yine bi sorun yok.

Ne kadar ödüyorsunuz bu tarifeye ?

Hızlı ve net benim tarifenin adı.

Teledünya Temel Paket
    +
    10 Mbps 20 GB Kotalı İnternet

= 49 TL

24 Ay Sabit Fiyat Garantisi ile Uydunet ve Teledünya İkisi Bir Arada.

Uydunet Kablosuz Modem HEDİYE. Teledünya HD Set-Top BOX HEDİYE.

Uydunet ve Teledünya Aktivasyon Bedelleri ÜCRETSİZ.

2 yıllık taahhüt vermen gerekiyor.

Bu arada yukarıda sorundan bahsetmiştim. Saat 13.00 de arıza bildiriminde bulundum. 15.30 da receiver'imi yenisiyle değiştirdiler ücret almadan. 2.5 saatde sorunu hallettiler.

• quote:

Kalitenin bi bedeli var tabi ama bütün Dünyada en çok bedeli neden TÜRKİYE ödüyor.En pahalı net Dünya'da sadece ve sadece Türkiye'de neden biz bunu anlamış değilim.

koyun oldugumuz için.. farklı bir başlıkta söylendim biraz kendi halimize. g*tu boklu bulgaristanda ayda 2 kutu sigara parasına (12 leva yakl. 15tl) HD uydu yayını 200 dk tel konusmaları 100 mbt internet kullaniyorlar isyan etmemek elde deil soyuluyoruz.. ülkede bir gazete 1 leva, orta lux karısımı bir barda içtigin bir bira 3-4 leva asgarii ücret 250 300 leva (400 tl ya eder ya etmez) hesabını siz yapın :( :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Kalitenin bi bedeli var tabi ama bütün Dünyada en çok bedeli neden TÜRKİYE ödüyor.En pahalı net Dünya'da sadece ve sadece Türkiye'de neden biz bunu anlamış değilim.

koyun oldugumuz için.. farklı bir başlıkta söylendim biraz kendi halimize. g*tu boklu bulgaristanda ayda 2 kutu sigara parasına (12 leva yakl. 15tl) HD uydu yayını 200 dk tel konusmaları 100 mbt internet kullaniyorlar isyan etmemek elde deil soyuluyoruz.. ülkede bir gazete 1 leva, orta lux karısımı bir barda içtigin bir bira 3-4 leva asgarii ücret 250 300 leva (400 tl ya eder ya etmez) hesabını siz yapın :( :S

Bulgaristanda asgari ücret 300 tl bunu biliyor musun peki? Alım gücü, gelir, gider bunlara göre hesaplayınca türkiye yi seçersin.

Tabi koyun gibi güdüldüğümüz gerçek. Fiyatlar deli gibi pahalı ama verdiğin örnek biraz saçma olmuş. Amerikada şu kadar bizde daha pahalı desen neyse diyeceğim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Bulgaristanda asgari ücret 300 tl bunu biliyor musun peki? Alım gücü, gelir, gider bunlara göre hesaplayınca türkiye yi seçersin.

Tabi koyun gibi güdüldüğümüz gerçek. Fiyatlar deli gibi pahalı ama verdiğin örnek biraz saçma olmuş. Amerikada şu kadar bizde daha pahalı desen neyse diyeceğim...

dogru haklısınızda bi kutu lm 7tl marlboro desen 9 tl gazte desen bizim gaztelerin yarısı kadar ama 1 leva 1,3 tl ama internet bedava ilginç olan o :)

• Nasıl bedeva
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.