Şimdi Ara

TELEDÜNYA PİŞMANLIKMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni taşındığım evde türksat kablo tv varmış.Teledünya+internet+kablotv kampanyasıda çok cazip geldi.Dolayısıyla hemen abone olduk .Ama gelin görünkü internet hariç bana göre teledünya para verilecek gibi değil.Eski bir DİGİTURK kullanıcısı olarak bende dahil evdekilerin hepsi digiturk'ü arar olduk.Gerek kanal yayın kalitesi olsun gerek içerik olsun teledünya bana göre çok geride.İnternet olarak çok memnunuz ama evdekiler teledünyadan hiç memnun değiller.Bağlatalı henüz 15 gün kadar olmuşken 24 ay taahütlü abone olduğum bu kampanyadan ayrılırsam nekadar maddi olarak zarar görürüm bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilendirme yaparlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihefe -- 9 Ekim 2014; 1:12:12 >

• teledünya değil bütün paralı platformlar pişmanlıktır.zenginsen iki tane fazla kanal izleyim diye havaya vereceğin paran çoksa lafım yok
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 9 Ekim 2014; 21:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

O kadar mı kötü bu yayın kalitesi ya, pazartesi başvurucam ama ayaklarım geri geri gidecek gibi.

yayın kalitesi daha kötü değil ama digiturk'ün sinema içeriği müzik içeriği spor içeriği daha iyi. fiyatı da ona göre daha pahalı. belgesel kanalları takip etmeyen biri için karşılaştırınca daha kötü gelmesi normal. belgesel teledünya daha iyi.
  • Teledünyanın görüntüsü kalitesi Digitürk'ten çok daha iyi biz de tele arkadaşta digi var karşılaştırıyoruz teledünya 1 kat daha üstün çıkıyor siz ayarları falan yapmadınız sanırım. Kanal sayısına gelince ona diyecek bir şey yok ne kadar para o kadar kanal 29 tl ye hem teledünya hem 10mb internet başka yerde yok onu da göz önünde bulundurun teşekkürler.
  • görüntü kalitesi olarak teledünya gayet iyi ama belgesel haricinde içerik çok zayıf ulusal hd kanalları bile ekleyemiyorlar nerdeyse 1 aydır fiyat performans oranı olarak dsmart hd modüllü üyeliği tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Görüntü kalitesi kötü diyen de var, digiturk'den daha iyi diyen de. Anlamak güç, herkesin kalite anlayışı farklı herhalde. Belgesel içeriği benim için yeterli, ama çamur gibi yayın var ise o kötü elbet.

bazı kanallarda görüntü çok iyi bazı kanalların görüntüsü kötü. kanala göre değişiklik gösteriyor.
  • Digitürk ile kıyaslandığında bana göre yayınlardaki görüntü kalitesi hemen hemen aynı gibi ama yayın çeşitliliği konusunda digitürk çok önde.Şimdilik izlemeye devam edeceğiz bakalım zaman neler gösterecek belki ev halkı olarak alışabiliriz...
  • Her 3 platforma da abone biri olarak söyleyebilirim ki en iyi görüntü kalitesi Teledünya daha sonra Digiturk ve ondan sonra da D-Smart' da var... Teledünya' nın tek eksiği kanal sayısı azlığı istense 1000 kanal destekler ama nedense mevcut yönetim bu yönde düşünmüyor... İnternetine gelince mükemmel bir hizmet veriyor uydunet o konuda şüphe yok...
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    maalesef yayın politikası gereği içerik açısından kaliteli yayın yapan bir çok tv kanalı paralı paketlerde..ama illede o kanalları izlemek isteyen kişiler için pişmalık değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UBANA

maalesef yayın politikası gereği içerik açısından kaliteli yayın yapan bir çok tv kanalı paralı paketlerde..ama illede o kanalları izlemek isteyen kişiler için pişmalık değildir.

next minix hd uydu cihazım var bi kereye mahsus cihaz için 200 lira vermiştim 2011 yılında, freeserver diye bir olayı var çatıda astra,hotbird,eutelsat,turksat var, astra ve hotbirdde o teledünya,dsmart,digiturk un verdiği belgesel kanallarından daha fazlasını daha yüksek çözünürlük hd'de izliyorum. Dil farkı var diyorsan ben ingilizce izlemekten daha çok keyif aldığım için bana farketmiyor. dediğim gibi akşam 7ye kadar evde değilim 7den sonra bi kaç tane belgesel izlemek için ayda sabit ücret ödemek bana mantıksız geliyor. hele ki ayda 4 maç ikişer saatten olsa 8 saatlik izleyeceğim şey için de ayda 60-70 lira verip ligtv açtırmam bilmiyorum sizin hesabınız nasıldır devamlı evde misinizdir hakkını vererek izliyorsanız bişey diyemem.

• İlk fatura gelsin göreceğiz. teledünyaya geçtikten sonra modeme koşup reset atmaktan şimdiden sıkıldım. ama ucuz etin yahnisi ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolter

İlk fatura gelsin göreceğiz. teledünyaya geçtikten sonra modeme koşup reset atmaktan şimdiden sıkıldım. ama ucuz etin yahnisi ne olacak.

29 tl geldi, fiyat performans çok iyi çıktı.
  • Arkadaşlar teledünyaya geçmek istiyorum internet +tv cazip geldi bu teledünya varken normal uyduyu kullanablir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

Arkadaşlar teledünyaya geçmek istiyorum internet +tv cazip geldi bu teledünya varken normal uyduyu kullanablir miyim?

tv'da uyduyu hdmi ilr mi kullanıyorsunuz? ya modülle ya da 2 hdmi çıkışı varsa kullanabilirsiniz.
  • Kablodan yayin olduğu için band genişliği yüksek ve yayin kalitesi digiturk ten de dsmarttan da daha iyi.. SD Kanalları neredeyse HD gibi izliyorum.. Yalniz receiver çok önemli.. Geçen gün NEXT mini Combo aldım çok kötü idi yayın geri verdim.. Şu An neta 8800 HD var gayet güzel.. Önceki arıza yapan Pozitek 3700 ise muhteşemdi fakat şu an pek bulunmuyor piyasada ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    modülle daha iyi görüntü alırsın ama tv bunda çok önemli detay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Arkadaşlar teledünyaya geçmek istiyorum internet +tv cazip geldi bu teledünya varken normal uyduyu kullanablir miyim?

tv'da uyduyu hdmi ilr mi kullanıyorsunuz? ya modülle ya da 2 hdmi çıkışı varsa kullanabilirsiniz.

Ben ayrı uydu kullanıyorum.Tv nin kendi dahili uydusunu kullanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Ben ayrı uydu kullanıyorum.Tv nin kendi dahili uydusunu kullanmıyorum.

tamam hocam tv'na uyduyu hangi kablo ile bağlıyorsunuz? başka kablo bağlanacak giriş var mı?
  • Ben 3,5 senedir teledünya kullanıyorum, ondan önce de 10 sene kablo tv kullandım.

Teledünya'nın görüntü kalitesi gayet iyi bence.

Teledünya'da 120'den fazla kanal var, hepsi hepsi en fazla 15-20 kanal seyrediyorum.

Sinema kanalları var. Bazen sinema kanalı için digiturk veya d-smart alasım geliyor ancak sonra vaz geçiyorum. Çünkü istediğim filmi istediğim zaman internetten seyredebiliyorum.

Maç seyreden birisi değilim.

Bu sebeplerden dolayı teledünya bana rahat rahat yetiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.