Dostlar merhaba, teledunya aldim ve makinem vardi sadece gorevliler kartverdi, ardindan 2 aygecti ve ozellikle mudurlugu aradim, borcunuz yok diyorlar :s sadece 7 lira kablolu ucreti geliyor hala :s hemde teledunya full hd sinema paketim var. Sizce basima bi is gelirmu? Hergun arayip soruyorum borc varmi dye, yok diyorlar....
kartın arkasındaki seri numara sizin adınıza sizin adresinize kayıtlıdır... 014 5311 XXXX-X die olan arayın ve kartın numarası verin borcunuzu ogrene bilirsiniz eger varsa...
Dediğiniz işlemi yaptım.... Borcu yok görünüyor. korkuyorum 1 ay sonra üstüme borç yıkmasınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: candyman
Dediğiniz işlemi yaptım.... Borcu yok görünüyor. korkuyorum 1 ay sonra üstüme borç yıkmasınlar.
şimdi size 2 önerim var :) 1. hiç kurcalamayın 6 ay sonra bi daha sorarsınız ustunuze aylık 9.5*6=57 ytl borç çıkar en fazla :) oda cıkarsa... 2. bolgeniz neresi bilmiyorum ama en yakın abone merkezine gidin boyle boyle dein onlar size borc cıkarır :):)
sakın ihmal etmeyin ,sonrasında karşı taraf haklı çıkıyor genelde,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme