Şimdi Ara

Teledünya ve Uydunet Aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce teledünya bağlattırdım.aylık 59 tl ödemeli olarak.içinde uydunette var..hd set tob box lu aldım.yanında sinema paketide var.ama sinema paketiyle sorunlarım var.ilk bağlandığı gün erişim yok yazıyodu.sonra aradım teledünyayı 24 saat sonra açılcak dedi.aradan 24 saatten fazla bi süre geçti gene aynı şey.tekrar aradım bu seferde bilgilerinizin kaydolması gerekiyo dendi.bi telefon numarası verdi aradım bilgilerimi kaydettirdim.sonra tv yi kurcalıyodum.hd sinema paketi açılmış.ben alırken bana sd sinema paketi dendiğini hatırıyorum.internet sitesine baktım bana verilen 5i 1yerde kampanyasıydı galiba.cihaz yarı fiyatına modem bedava 12 aylık olarak aldım.ama daha sonra bi hesap yaptım 9.5 tl(teledünya aylık)+ 29tl(uydunet)+9.19 tl( cihaz parası)+11.5 tl(hd sinema paketi)=59.19 tl yapıyo...fakat sd sinema paketi olarak hesapladığımda 55 tl yapıyo.acaba bana hd sinema paketimi verdiler yoksa hd sinema kanalları reklam amaçlımı açıktı...anlayamdım.ne yapcamı şaşırdım lütfen yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaq -- 4 Ağustos 2010; 21:19:15 >

• müşteri hiz arasana birader burda feryat ediceğine sor onlara hesaplat ona göre al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 5 Ağustos 2010; 0:31:21 >
  • kardes aynı kampanyadan bende faydalandım ama sana sd deıl hd paketı tanımlamışlar..kuruluma geldıgınde sozleşme ımzalattılar orayı okumadın mı hıc..ımzaladıgın yerı okusaydın orda yazıyordu hangı paketı aldıgını gorurdun...ama tv ın lcd hdready ise bence hd paket daha guzel...ben cok memnunum mesela hd paketten...7 gun ıcerısınde cayma hakkın var...ıyı gunler kardes
  • aradım bugün teledünyayı.dediğiniz gibi hd sinema paketi tanımlamışlar.sonra düşündüm full sinema paketine mi yüseltsem diye sordum faturaya 1.5 tl eklenir dedi.yani 60.69 tl yapıyo.tmm dedim.ama bilgilerim daha sisteme geçmediği için 2 gün sonra tekrar arayın dedi.2 gün sonra arıcam.acaba pazar günüde çalışıyolar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.