arkadaşlar...ben aranıza bugün yeni katıldım az önce teledünyanın web sitesine baktım aynen şöyle yazıyor 2 hd 56 standart dijital ve 90 analog toplam 148 yayın kanalı teledünyada sadece ayda 9,5 ytl...bunda bir yanlışlık olmasın zira analog sistemde teknik olarak en fazla 70 kanal verilebiliyormuş üstelik analog ve dijital yayında birçok aynı kanallar mevcut olacaktır bu durumda teledünya bizi kandırıyormu?sitelerinde yayınladıkları dijital kanal logolarında şu anda 55 yayın görülüyor...
arkadaşım, bu set up boxların amacı bu kanalların sıkıştırarak sayısının arttırılması sonucu evlerde alınabimesinin sağlanması, yani normalde bir kanal alınan yerden en az 5 kanal alınabilecek. bir problem yok yani.
arkadaşlar...ben aranıza bugün yeni katıldım az önce teledünyanın web sitesine baktım aynen şöyle yazıyor 2 hd 56 standart dijital ve 90 analog toplam 148 yayın kanalı teledünyada sadece ayda 9,5 ytl...bunda bir yanlışlık olmasın zira analog sistemde teknik olarak en fazla 70 kanal verilebiliyormuş üstelik analog ve dijital yayında birçok aynı kanallar mevcut olacaktır bu durumda teledünya bizi kandırıyormu?sitelerinde yayınladıkları dijital kanal logolarında şu anda 55 yayın görülüyor...
onu biliyoruz dijitalle kanal sayısı artacak ama analog yayında 90 kanal olacak deniyor. yani set-top-box olmadan izlenebilen yayından bahsediyorlar. ama analog yayının kapasitesi zaten 90 kanala yetmiyor. belki de web sitesinde bir hata vardır. 90 dijital 56 analog da olabilir http://www.teledunya.net/icerik/kanallar/index.php