Şimdi Ara

Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1300 lira limitim var telefonumun hızlı hiçbir şekilde donma kasma gibi sorunları olsun istemiyorum aynı zamanda da bataryası uzun gitsin çok telefon arasında gidip geliyorum gerçekten ilgili ve bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim telefon tavsiyelerinizi bekliyorum nedenleriyl

• Telefonu hangi amaçlar için alacağına bağlı. Yani oyun oynamak mı ,müzik dinlemek mi ? bunları belirtirsen iyi olur.
  • G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabiki oyun da oynuycam müzikte dinliycem hatta kafamda olan telefonları da sayıyım nexus5,nexus4,htc one mini,xperia sp,note 2
  • Nexus 5'i düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

G2

hocam 1500 lira limitim olsa düşünmem g2 alırım :)hocam 1500 lira limitim olsa düşünmem g2 alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozartkugeln

Nexus 5'i düşünebilirsin.

nexus 5 te de pil konusunda ve ses konusunda telefona çok gömüyolar bu durum çok kafamı karıştırıyo
  • Bu saydıkların için GMD Elite de güzel teknik özellikleri gerçekten iyi ancak ben kaliteli olacağını pek düşünmüyorum. Sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozartkugeln

Bu saydıkların için GMD Elite de güzel teknik özellikleri gerçekten iyi ancak ben kaliteli olacağını pek düşünmüyorum. Sen bilirsin

şu an baktımda baya iyi duruyo 3 gb ram falan
  • G2 daha cazıp hem batarya hem ses hemde kamera olarak nexus 5 ten daha iyidir G2 elıte melıte sakın para kaptırma servıs falan berbat.
     Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon

• Xperia Z baktınız mı?
  • Beyler limit 1300lira dediginiz teller 1500

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.