Şimdi Ara

Telefon alacagim acil tavsiye verir misiniz(lumia 1320) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok GM discovery su anki telefonum :/
    Sizde lumia 830 mu var ? Memnun musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Bunu da dediniz ekledim listeye ama bu seferde
    Lumia 1320
    Lumia 640
    Lumia 640 xl
    Lumia 735

Hangisini seceyim bir el atin

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gayet memnunum, kamera önemiyse 830 alın. 1320 bence almayın. Genişlik sorun değilse 640 xl olabilir.
    ben 2. el 450den aldım. temizi ve daha 16-17 ay garantisi olanları 500-550 arasındaydı. hala o fiyatlarda sanırım. evet bir de ses durumu var. anlayamadığım bir şekilde kötü. en son whatsapp'a sesli konuşma geldi. onda iyi aslında ses ama normal telefon konuşmalarında az. en azından benki öyle. iyi diyen de var... ama diğer lumialara oranla az diyebiliriz ahize sesi. bir çok lumiada olan çift zarlı mik vs de yok bunda. ortalama bir konuşma sunuyor ve biraz gürültülü dış ortamlarda "efendim, anlayamadım"larla geçiyor konuşma...
    Dostum şöyle anlatayım Nokia e72 kullanıyordum yanındada g3 babaya telefon almamız gerekti lumia 525 aldık biraz kurcaladım 400tl lik tel 2000 tllik g3mden daha hızlıydı tabi g3 iyi telefon ama ios ve Windows yüklü olsaydı ben şahsen bidaha android almam ios yada wp alırım 735 ten çok memnunum sesi oldu ekranı olsun bataryası olsun çok iyi fakat sadece 735 alacağım dersen ihtiyaçlarını karşılamaz mesela e kitap okumak için küçük okunmazmı okunur ben indirdim teli yan çevirince okuyabiliyorsun fakat büyük ekranın keyfi başka olur aynı şeyler ders çalışırken de gerekecek eğerki ben 735in yanına ipad tablet alırım diyorsan kesinlikle önerirm bu teli 1000 tl iken aldım şuanda 599 tl misal ipadde 670 tl 1270 tl yapar 100tl puan veriyorlar 1170e denk gelir fakat 2sinede para vermeyeyim dersen ihtiyaçlarına büyük ekranlar çözer misal 640 xl 5.7 inç 1320 ve 1520 fakat güncellik açısından 640xl yi öneririm lg ye gelinde optimus g ile başlayan satış artışları g2 ile dahada yükseldi derken g3te satış rekoru kırdı g4te şuanda deli gibi satılıyormuşta bazı insanlar pinpirikli oluyor misal ben 2000 tl verdim aldım bakıyorum bazen alarm çalmıyor saat 2de kalmış ekran koruyucuyu açtığım an düzeliyor anlayacağın sürekli iyi bişekilde kullanmak için 2 ayda bir format atmak gerek lumiaya gelince telefonu kapadığım yok canavar gibi 735 konusunda yorumlarım mevcut şimdiden hayırlısı olsun ama senin durumunda olsam şuan 640 xl 900 tl ben bir 735 birde ipad patlatırdım 1170e mis gibi illede tek olacaksa 640 xl

dediğim gibi sıfırı 600 liraya lumia 735 iyi bir seçenek. ekran büyük dersen 1320 güzel. Ekran büyük olsun ama en iyisi olsun dersen 1520 kral. 640 modeline gelince hiç kullanmadım. Onun haricinde hemen her lumia modelini bir kaç hafta olsa da kullandım yani. Ama kullanmadığım ürün hakkında yorum yapamam. Fakat lumia 535 facisasından sonra üzerinde microsoft yazan ürünlere mesafeli yaklaşıyorum şahsen. Tamam uzaktan güzel tabiki 640 xl falan ama kullanana sormak lazım. Üstümdeki yorumdaki arkadaşa katılıyorum. 600 liraya 735 alınır ve üstüne ipad alınır. Bilemiyorum seçim senin. Yerinde olsam kafamı fazla karıştırmam. Zira dediğin modellerin hepsi fiyat olarak farklı birbirinden. ama dediğim gibi ekran büyük olması lazımsa ve ucuz olması lazımsa 1320 epeyce keyifli. Büyük olduğunu unutmamak lazım. Burada ihtiyaçlar devreye giriyor. tablet ihtiyacı varsa tamam 1320 veya 1520 derim ama cepte taşıması eziyet oluyor. Belli ki daha önce bu tarz ürün deneyiminiz yok. Bu nedenle kafa karışıklığı normal. Android olsun diyorsanız Zenfone 2 yi inceleyin. Güzel bir ürün olabilir ben kullanmadım ama. Zenfone 5 ve 6 pil konusunda beni üzmüştü. Zenfone 2 nin de büyük olduğu unutulmamalı. İş androide dönecekse çok sayıda marka ve model işin içine girer. Onun için öncelikle hangi platform istediğin önemli. Android daha özgür bir platform. Windows daha stabil. Ama sizin başlarda yazdığınız kullanım şartlarına en uygun ürün windows phone olacaktır. Mesela sistemin derinliklerine ineyim sağı solu değiştireyim, tema louncher yükleyim gibi istekler varsa android daha münasip ama o zamanda işler iyice karışır. Ama etliye sütlüye karışmayım, sistem stabil çalışsın, işimi gücümü sağa sola sapmadan halledeyim dersen windows iyidir. Para varsa ve telefonu uzun süre kullanırım diyorsan ve android olsun istiyorsan Zenfone 2 galiba güzel bir alternatif ama incelemek lazım. Windows phone alacaksan da 920-820-720 gibi eski nesil işlemcili telefonlar alma ve 535 gibi sorunu olan telefon alma. para sorunu yoksa büyük ekran olarak 1520, daha ekonomik büyük ekran 1320, para sorun değilse nispeten küçük ekranlı olarak 930 ve 830, 600 lira gibi bir fiyata internetten bulacağın 735 önerimdir. Onun haricinde 640 kullanmadım diğer modeller de size yaramaz. illa 640 tercih edilecekse xl modeli alınmalı. yılda en az 10 telefon değiştiririm. lumia ürünlerinden aşırı derece de memnunum. mesela bu yıl 19 telefon değiştirmişim. genelde ikinci hat olarak kullandığım telefonları değiştiririm. yani bir şey demek zor. inceleme videolarını izle diyecem o da nereye kadar. mesela youtuba girip arama yerine lumia 1320 teknoseyir veya lumia 735 teknoseyir gibi aratarak teknoseyir kanalından ürün incelemesini izle.

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Hocam 1320 yi eledim,eğer kamerası 5 değil de bi 8 olsaydı gözüm kapalı alırdım ama ben alinca yine bir iki sene kullanicam onu o tırt kamerayla da olmaz :/ birde ses olayi var tabi cogu kisi rahatsiz bu durumdan ://
    1520 cok pahali geliyor ama 640 xl iyi gibi .

Hocam birde lg pro lite hakkinda ne dusunuyorsunuz ? O da 5.5 inc 8 mp kamera cift hoparlör ozellikleri falan var :/
    arastirdikca kafam karisti cidden dediginiz gibi cok kafa karistirmamak gerekiyormus ://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelbirhikaye -- 28 Haziran 2015; 17:42:06 >
  • Sen kesinlikle 640xl al..hem kamera hem pil hemde büyük ekran

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam su an ki kararsizligim lg pro lite birde 640 Xl

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni sekilde yorumunuzu okumadan da ayni karari verdim 1320 yi eledim cunku kameraya da ihtiyacım var :/

İllede tek olacak hocam bana :)

640 xl benim icin en uygunu birde lg pro lite.

lg pro lite da 5.5 inc,8 mp kamerası,çift hoparlörü var ve fiyati da 800 tl.
    Ne dersiniz sizce hangisini almam mantikli :/

lg pro dediğiniz modeli hiç kullanmadım ve görmedim. aynen uzun vade kullanacaksan zaten 1320 geri kalır.
    Dostum stabil kasmayan bir sistem istersen 640 xl yi al çünkü eski optimus g kullanıcısıyım tel duruyor hala g proyla birlikte destek bitti lg nin g2 ve üstü güncelleme alıyor şuanda yerinizde olsam 640 xl yi alırdım ayrıca ihtiyacınız olan 101 tllik daha ürün ekleyip sepete 100 tllik maxi puanıda alırdım telde 800 e gelmiş olurdu 640 xl alırsanız tek eksiği hafıza olacakki bir hafıza kartı ekleyin zaten 100 liralık bişiler almanız gerekecek😃

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Dostum stabil kasmayan bir sistem istersen 640 xl yi al çünkü eski optimus g kullanıcısıyım tel duruyor hala g proyla birlikte destek bitti lg nin g2 ve üstü güncelleme alıyor şuanda yerinizde olsam 640 xl yi alırdım ayrıca ihtiyacınız olan 101 tllik daha ürün ekleyip sepete 100 tllik maxi puanıda alırdım telde 800 e gelmiş olurdu 640 xl alırsanız tek eksiği hafıza olacakki bir hafıza kartı ekleyin zaten 100 liralık bişiler almanız gerekecek😃

Hocam dediginiz gibi 800 e gelirse lg proyuda elerim
    Yalnız hocam cok basinizi agrittim biliyorum fakat karari verdigime gore bana nereden nasil alacagim konusunda da yardimci olursaniz cok sevinecegim internetten hic alisveris yapmadim guvenilir mi ,bozulunca neresi ile iletisime geciyoruz,maxipuan falan kart mi gerekiyor falan hicbir bilgim yok ;/
    Ben pesin fiyat almayi dusunuyordum da :/

640 xl yi ya hepsiburada.comdan ya da hızlıal dan al..tek çekim ve havalede fiyat daha fazla düşer...

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi ben daha once internetten almadim hic.Mesela aldim sorun olustu garanti durumu falan nasil olacak telefonu nereye gonderecegim?Gold,media markttan almami tavsiye eder misiniz ?

Dostum hizlial veya hepsiburadan alabilirsin ben hizlialdan aldım her ay kredi kartı kampanyaları oluyor kredi kartının olması gerek almadan önce kampanyayı okuyun bir yere mesaj atmanız gerekecek sonra siparişi veriyorsunuz ve para puan kazanmış oluyorsunuz garanti belgesi kutunun içinde geliyor o garanti belgesindeki yazan adresteki teknik servislerde sıkıntı olduğunda iletişime geçebiliyorsun peşin parayla emin olmamakla birlikte media market teknosa ve turkcellere bi sorunuz fakat fiyat daha fazla olabilir yada puan olayından yararlanamayabilirsiniz hayırlısı olsun şimdiden

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam an itibari ile hizlialdan lumia 640 xl icin siparis vermis bulunmaktayim tum yardimlariniz icin tesekkur ederim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelbirhikaye -- 30 Haziran 2015; 14:12:29 >
    Hayırlısı olsun aldıktan sonra yorumlarını bekliyor olacağız güle güle kullanın

• Hayırlı olsun güle güle kullan.Bende telefona 2000 civarı kıyamayanlardanım.Ama kıysaydım ki alınacak tek telefon benim için Note 4 tü.

• kurtay kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam sagolun gerek yok o kadar vermeye bence 600 lük telefonda goruyor isini 2000 likde :/ Yabancilari zengin ediyoruz :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.