Şimdi Ara

Telefon alacağım G4 mü alayım G5 mi bekleyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar Arkadaşlar mediamarkttan 1400 TL değerinde hediye kartım var daha önceden G4 almıstım perte cıkınca bu bedeli ödediler kaskolu oldugu için
    yeni telefon arayışındayım G5 Bekliyordum g4 ün fiyatı hala mediamarktta 1900 TL bugün bide çek geldi 300 TL G4 toplamda bana 1600 TL ye gelicek sadece 200 TL vermiş olucam sizce G5 beklemeli miyim yoksa G4 almalı mıyım ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde G4 al derdim ama G4 1900 liranın telefonu değil, max 1500 lira verilir.

G5'i de bekleme onun yerine S7 alırsın çok daha iyi. En iyisi S6 alman olur, tabi fiyatı 2000 liranın altındaysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Normalde G4 al derdim ama G4 1900 liranın telefonu değil, max 1500 lira verilir.

G5'i de bekleme onun yerine S7 alırsın çok daha iyi. En iyisi S6 alman olur, tabi fiyatı 2000 liranın altındaysa.

G4 alırsam 1600 TL ye almıs olacagım S7 de S6 nın cıkıs fiyatını göz önüne alırsak 3000 TL den asagı olacagını sanmıorum ve samsungda sevmiyorum G5 içinde min fiyat 2200 TL fiyat olacaktır sanırım 1600 TL ye G4 almak mantıklı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    S6'nın fiyatı ne kadar? Fiyat bağımsız düşündüğümüzde S6 G4'e göre daha başarılı bir telefon, nesini sevmiyorsun?
  • G4 bence beklemeye gerek yok indirimde iken bu fiyata değerlendirilir kesinlikle.
    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DK3
  • Fiyat daha da düşecek. Gittigidiyorda worldcard ile bkmden ödersen 1225 liraya geliyor şu anda.
  • Bu durumda 1600TL vermek gibi bir hata yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S10 mu alayım s20 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes lg g4 1299 tl hepsi buradada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen g4 yerine note 4 alırdım. 1800 tl sanırım. samsung sevmiyorsanız g4 iyi bir seçenek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.