Şimdi Ara

Telefon Alacagım LG G2 mi yoksa Discovery Elite mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

32 gb alacaksaniz g2 alinir. Yoksa alinmaz. Cirf tiklayarak uyandirma elitede de var. Official cm gelecek burak goncu cm ekibiyle gorusuyormus. İslemciler ayni s800 duz. Elitede az pil var bu yuxfen yazilimsal olarak parlakligi minimuma indirmisler renk kalitesi ve bakis acisi cok iyi olmasina ragmen parlaklik cok dusuk. Malzeme kalitesi hos lgden daha genis ve cok hafif. Lgde daha kucuk daha kibar. Lgdende yazilim destegi beklemeyin. İkisidr 4.4den sonra ne alie allah kerim. Lg g1 e daha 4.2.2 bile vermedi. Servis olarak su goturmez ustunluk var lgde. Telpada son zamanlarda iyilesmeye basladi. Yavas yavas rayina oturtuyorlar. Ses olarak bana elite daha iyi gibi geldi. Ekran olarak lg g2 dinamik parlakligiyla bi kac adim onde. Kamera olarak elite diyorum ben ayarlari eger kendiniz yapiyosaniz yani hersey otamatik degilse lg g2den daha basarili foto kalitesi sadece asiri odaklanma var buda makro cekimlerde efsanevi fotolar yaratiyor ama normal cekimlerde en arka planin flu olmasina neden oluyor. Lg g2de isinma sorunu var ayni oyunu ayni surede oynayinca cok acik elite isinmiyo diyebilirsiniz lg g2ye gore. Custom olarak lg g2 ustun elitede bi cm alacak bide buragin custom kernellerini alir o kadar buyuk ihtimalle zte - miui - note 3 - lg g2 -xperia yazilimlari portlanir port konusunda buragin usutune yoktur

Gölcü şöyle yapıyormuş böyle yapıyormuş demeyin o adam sahtekarın teki ve cm ekibiyle kendi üretimi olmayan bir telefon için görüşüyorsa statüsü benden farklı değildir ha o istemiş ha ben

Golcu resmi yazilim ekibinde arkadasim buune kadarbir sahtekarligini gormedigim insan icin oyle birsey diyeyem ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf teknik servis desteği için bile G2 alınır

• Üstad Ekran parlaklığı en fazla G2 de gördüm ve kalite olarak da bana göre şu an piyasadaki en iyi ekran (True HD IPS+)
    3000 mAh pili
    İncecik çerçevesi ve tasarımı
    En son taşınabilirlik açısından G2 alırdım.Ram olarak 2 GB çok yeterli.Mesla G2 de 1 GB ram boşta kalıyo.1GB ramı doldurman imkansız.Elite'yi küçümseyip kötülemiyorum ama bence LG G2 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

GM elite yere düşünce bişi olmuyor zaten,hatta yerde krater açıyor eski bi çin mitine göre :) Herneyse G2 yide dandik malzeme kaliteli çin malı telefonu yaptınız ya diyecek birşey bulamıyorum...

hello lg fanboy.

g2 aşırı ince çerçevelere sahip olduğu için düşmelerde ekranı en kolay kırılan telefon. lg g2 hazır olmadan çerçeve inceltmesi yaptı, bu nedenle de telefon dayanıksızlaştı. bunu dünya kabul ediyor, ama türkiye'den siz etmeyebilirsiniz no problem...

ayrıca dh forumda 5 sayfa lg ekranım kırıldı diye mi başlık var yoksa gmd diye mi? :)

Bu senin G2 acısı nereden geliyor? Her konuda G2 yi kötülemişsin hayır plastik olmasından başka bir şey de bulamamışsin.

" ayrıca dh forumda 5 sayfa lg ekranım kırıldı diye mi başlık var yoksa gmd diye mi? :) " 15 günlük telefonla 6 aylık telefonun ekran kırılma oranlarını karşılaştırmak ?? Beyin ??

Edit: Bu arada o 5 sayfalık konuda ekranı kırılan sayisi da 5. Kötülemek amaçlı başka şeyler bul.

Dur bak ne buldum Adam yazmış 1600+600 2200 tl yazmış. Hepimiz ekranı kırdık zaten bak 5 sayfalık konuya herkes kırmış 2200tlye gelmiş telefon keşke z2 alsaydik

1500Tlye aldim telefonu 6 aydır kullanıyorum beni etkileyen en ufak sıkıntısı yok en azından sarj aletiyle dolasmiyorum. 2 kere yere düşürdüm sadece kasanın sag alt tarafında zedelenme var. Hee ekranı kırılırsa da yapacak bir şey yok, düşünce ekranı kirilmayan telefon bulursan soyle de listeye ekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 13 Nisan 2014; 17:23:12 >

• lg g2 al gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

quote:

quote:

GM elite yere düşünce bişi olmuyor zaten,hatta yerde krater açıyor eski bi çin mitine göre :) Herneyse G2 yide dandik malzeme kaliteli çin malı telefonu yaptınız ya diyecek birşey bulamıyorum...

hello lg fanboy.

g2 aşırı ince çerçevelere sahip olduğu için düşmelerde ekranı en kolay kırılan telefon. lg g2 hazır olmadan çerçeve inceltmesi yaptı, bu nedenle de telefon dayanıksızlaştı. bunu dünya kabul ediyor, ama türkiye'den siz etmeyebilirsiniz no problem...

ayrıca dh forumda 5 sayfa lg ekranım kırıldı diye mi başlık var yoksa gmd diye mi? :)

Bu senin G2 acısı nereden geliyor? Her konuda G2 yi kötülemişsin hayır plastik olmasından başka bir şey de bulamamışsin.

" ayrıca dh forumda 5 sayfa lg ekranım kırıldı diye mi başlık var yoksa gmd diye mi? :) " 15 günlük telefonla 6 aylık telefonun ekran kırılma oranlarını karşılaştırmak ?? Beyin ??

Edit: Bu arada o 5 sayfalık konuda ekranı kırılan sayisi da 5. Kötülemek amaçlı başka şeyler bul.

Dur bak ne buldum Adam yazmış 1600+600 2200 tl yazmış. Hepimiz ekranı kırdık zaten bak 5 sayfalık konuya herkes kırmış 2200tlye gelmiş telefon keşke z2 alsaydik

1500Tlye aldim telefonu 6 aydır kullanıyorum beni etkileyen en ufak sıkıntısı yok en azından sarj aletiyle dolasmiyorum. 2 kere yere düşürdüm sadece kasanın sag alt tarafında zedelenme var. Hee ekranı kırılırsa da yapacak bir şey yok, düşünce ekranı kirilmayan telefon bulursan soyle de listeye ekleyelim

az aklın olsa g2'yi kötülemediğimi anlardın. ne diyorum? g2 donanım olarak güzel telefon ama malzeme kalitesi dandik. ve doğru siz kabul etmeseniz de doğru.

sony z1 de lg g2 de 2 metreden düşse kırılır ama sadece g2 20 cmden düşünce kırılır, beyin?

daha da bir şey demicem, sanırım lg şirketi ceosusun savunman lazım asdaıodad

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

quote:

quote:

hello lg fanboy.

az aklın olsa g2'yi kötülemediğimi anlardın. ne diyorum? g2 donanım olarak güzel telefon ama malzeme kalitesi dandik. ve doğru siz kabul etmeseniz de doğru.

sony z1 de lg g2 de 2 metreden düşse kırılır ama sadece g2 20 cmden düşünce kırılır, beyin?

daha da bir şey demicem, sanırım lg şirketi ceosusun savunman lazım asdaıodad

Cebime sokarken yaklaşık 1 metreden 2 kere dusurdum ekranda hiçbir sey yok ??

Hakketten gülünç yorumlar yapıyorsun bir yere yazmissin 10cmden düşse ekrani kırılır. Ne kadar boş bir adamsın sürekli ekran kırılır 600tl daha verirsin diyip durmussun

Birde fanboy diye bir sey ogrenmissin herkese aynısını yazıyorsun tamam anladık sen çok tarafsizsin ve ingizcen müthiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 13 Nisan 2014; 21:06:57 >

• G2.
  • G2
  • Düşünmeye bile gerek yok hocam, zaten arkadaşlar gereken açıklamaları yapmışlar. Rahatlıkla G2 alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 der ve giderim

• G2 daha iyi guncellemede uzun sure alir.

• Yazılanlara bakarak G2 onde gorunuyor buyuk olasilikla G2 alacagim ama icimde bi huzursuzluk var emin degilim gibi

• Elite melite nedir Allah askina elin fason cinli telefonuna nelrmerle kiyas yapar olduk,once jelatin yaomayi ogrensinler,telefona markayi basip fason cihazi satmakla olmuyor bu isler,servsin durumuna hic girmiyorun bile suan mobilim,ayrica 2500batarya ilede elite+uclu prizle gezersin,tabiki G2.

• lg kardeşim paran varsa tabıkı
  • ram 3 gb olması pek birşey değiştirmiyor yani mağazadan indiripte 2 gb lık ram de açamayacagınız şey yok yorumlardan okudum servisi berbatmış yani başını yakma elite le g2 al tabi istersen birde nexus 5 e bak mesela ben onu düşünüyorum güncelleme alacak mı derdi yok arkasında google var üreticisi lg daha ne olsun

• g2.
  • G2

• LG G2 nin ekranı gerçekten çok kolay kırılıyor ve çok masraf çıkarıyor. aslında ekran camı sağlam ama çerçeve o kadar ince ki cam oralardan hiç destek almıyor darbe anında. bütün darbe basıncı cama yükleniyor ve hemen kırılıyor. bunlar zamanla anlaşıldı. ayrıca çok ısınıyor. şarjı iyi gidiyor ve arayüzü karışık olsa da fena değil. batarya çıkmıyor,sd kard desteği türkiye versiyonunda yok ve bunlar çok büyük eksikler. gm ise evet çin üretimi ama çin malı olarak değerlendirilmemesi lazım. bir kere bu algı çok yanlış. çin malı algısı kaitesiz, belli bir standardı olmayan cihazlar için kullanılır. general mobile ise amerika markası ve belli standardı olan, samsung,lg ile aynı malzeme kalitesine sahip bir firma en azından gm elite için. sonuç olarak bana göre gm elite lg g2 den şuan daha alınası bir cihaz. note: lg den sadece tv ve klima alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurti1905 -- 17 Nisan 2014; 3:40:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.