Şimdi Ara

Telefon alacağım önerilerinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir telefon almayı düşünüyorum işte 900 lira üst sınırım var.. neler önerirsiniz ve aklımda bir telefon var bunun hakkındaki düşünceleriniz nelerhttp://www.teknosa.com/urunler/125070829/blackberry-9860-siyah-akilli-telefon?from=suggestion&term=blackberry%209860 her türlü önerinizi ve yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Bu butceyle bu cihazi tercih etmek yazik olur kanimca bunun yerine kesinlikle androidli bir cihaz tercih etmeni tavsiye ederim, model olarakta galaxy s3 mini, sony xperia p, lg l9 modellerini bir incele derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAweSome

teşekkürler dün bir telefon buldumhttp://www.teknosa.com/urunler/145011524/sony-xperia-s-lt26i-white-akilli-telefon?from=suggestion&term=sony%20xperia nasıldır ? indirimede girmiş

Sony Xperia S kullanışlı ve şık telefon fakat bu ayın sonlarına doğru Sony Xperia SP çıkacakmış fiyatlar 1100-1300 arası olacak diyorlar Türkiyede yine Sony Xperia ion var 1200 civarında ona da bir göz at bence bunlar haricinde LG optimus 4x hd , performans önemli değil diyorsan Iphone 4 , 1-2 ay beklersen çoğu yerde s3 ler 1000-1200 civarına düşer bunlara da bir bakarsın...

• Konuyu acan arkadas bir zahmet 1dakikani ayirsan son konulari okusan kime ne tavsiye edilmis diye

Her gun biri gelip ayni soru kelimeleri yaziyor anlamiyorum neden?

Forumun ilk 3sayfasina bakarsan
    500 tl butceye telefon
    600 tl butceye telefon
    750 tl butceye telefon
    800
    850
    900
    1000
    1100
    1200 bu konular var ve nerdeyse haftada en az 15tane aynisindan tekrar aciliyor neden? !!!

Lg L9
    S3 Mini
    Temiz Kutu+Garantili 2.el S3
    Sifir S2

Lg nin Nexus 4 ve 4XHD modellerine bulasma isinma problemi var kullanicilarida bunu inkar etmiyorlar foruma yada google ye sorabilirsin!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.