Şimdi Ara

Telefon Alacağım Sizce Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben telefon alacağım. Ve telefon seçimlerine biraz göz attım ama sizin de düşüncelerinizden yararlanmak istedim. Bana yardım ederseniz sevinirim. Bir sürü tercihler de bulundum. Galaxs note Galaxs s4 Apple Afyon5. Yuvarlak telefonlardan hoşlanmıyorum.MÜmkünse bu tarz saydıklarımdan olmalı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
     Telefon Alacağım Sizce Hangisi? Telefon Alacağım Sizce Hangisi? Telefon Alacağım Sizce Hangisi? Telefon Alacağım Sizce Hangisi? Telefon Alacağım Sizce Hangisi? Telefon Alacağım Sizce Hangisi?

• bence samsung almalısın :D
  • Lütfen biraz terbiyeli olunuz. Bu yaptığınız cevap çok itici. Sadece Apple ya da galaxy s4 diyebilirdiniz. Bu yaptığınız gerçekten çok kötü bir hareket...
  • quote:

Orijinalden alıntı: morkedi71

Lütfen biraz terbiyeli olunuz. Bu yaptığınız cevap çok itici. Sadece Apple ya da galaxy s4 diyebilirdiniz. Bu yaptığınız gerçekten çok kötü bir hareket...

Hangi note serisini düşünüyorsunuz ??

Gerçi note serilerinin hepsi çok iyi cihazlar note tavsiye ederim listeye eklersen xperia z modellerinede bakabilirsin z1-z2-z3 tipinde onlarda gayet iyi telefonlardır yuvarlak da değil

üstteki arkadaş da troll aldıırş etmeyin 2 saate kalmaz ban yer
  • Teşekkür ederim. Yuvarlak olmamasınıza da dikkat etmişsiniz sağolun. Bu tavsiyelerinize bakacağım :D Evet Troll haklısınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morkedi71 -- 15 Ekim 2014; 12:13:56 >
  • quote:

Teşekkür ederim. Yuvarlak olmamasınıza da dikkat etmişsiniz sağolun. Bu tavsiyelerinize bakacağım :D Evet Troll haklısınız :D

Önemli değil kullanış amacınızı biraz daha açarsanız daha iyi tavsiyeler geleceğine eminim

Oyun için mi ? kamera için mi ? internette dolanma için mi ? iş uygulamaları için mi ?

Alacağınız telefon herşeyi yapar ama asıl amacınıza daha uygun tavsiyeler verirsek daha memnun kalırsınız telefondan

• Evet tabii. Ama yuvarlaklar tercihim değil. Yine de sağolun :D
  • Dostum yuvarlak hat sevmiyorsan neden sony dusunmedin ozellikle z2 bakmani oneririm,bu iki cihazdanda saglamdir ve güçlüdür donanim olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Dostum yuvarlak hat sevmiyorsan neden sony dusunmedin ozellikle z2 bakmani oneririm,bu iki cihazdanda saglamdir ve güçlüdür donanim olarak.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone5 Almada ne alırsan al ben böyle berbat bir telefon daha görmedim
  • morkedi71 M kullanıcısına yanıt
    Bütçen nedir.Önemli Olan bu.Fiyat aralığını söylersen daha çok yardımcı oluruz.
  • Evet. Bütçem telefona göre değişiyor.Bu yeni hesabım o hesabın şifresini unuttum.
  • Aaa neden?? Ayfon kötü mü? Herkes çok iyi diyor. Benim kuzenim de kullanıyor ama halinden gayet memnun. Bu yeni hesabım.
  • samsung almak pişmanlıktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden pişmanlıktırİ;? Herkes Samsung'u Artı Ayfon'u övüyor. Ayfon alabilirim diye düşündüm herşey için cevap veren herkes için çok teşeşkkürler.
  • Note un hangi surumu hocam.

Bide butce belirtirseniz daha iyi oneri yalabiliriz.

• Ben Ayfon almayı düşündüm. Bütçem telefona göre değişiyor. İstediğim hepsini alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morkedii71

Ben Ayfon almayı düşündüm. Bütçem telefona göre değişiyor. İstediğim hepsini alabilirim.

Iphone 6
    Note 4
    Z2(3 ne zaman gelecek bilmiyorum. Ama 3 daha iyi bi tercih olur)

Aklima bunlar geldi.

• Çok teşekkür ederim bilgi,leriniz için. Bunlarıda gözden geçireceğim fikriniz için tekrar tekrar teşekkürler :D
  • quote:

Çok teşekkür ederim bilgi,leriniz için. Bunlarıda gözden geçireceğim fikriniz için tekrar tekrar teşekkürler :D

Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.