Şimdi Ara

Telefon alacağım tavsiyeniz lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temmuz ayında telefon alacağım fakat hala karar verebilmiş değilim.

Aradığım özellikler,
    Müzik, fotoğraf, video kalitesi iyi olan
    Yabancı dizi izleyebileceğim, twitter ve facebook dolaşırken performans ve hız olarak iyi olması
    Ve en önemliside düşürmeye çarpmaya çizilmeye karşı dayanıklı olmasını istiyorum.

Kafamda z2 vardı ama şuan karar verebilmiş değilim. Sizin şunu alırsan pişman olmazsın seni 3,4 sene götürür dediğiniz telefon varmı?

• z2 pişman olmazsın performans ve her açıdan
  • 3-4 sene götürsün diyorsan iPhone veya Nexus'a bakmanı öneririm, diğerleri 2 seneden sonra güncellemeyi kesiyor. Diğer tüm özellikler için de bu iki telefon idealdir fakat Z2 de 3-4 senelik ömür kısmı dışında seni fazlasıyla memnun eder.
  • Z2 en azından 3 yıl rahat bir şekilde götürür. Hemde piyasadaki en iyi 3 cihazdan birisi, kesinlikle pişman etmez.
  • z2 kutu içeriği avrupa ve doğu ülkerindeki gibi olurmu?

Şarz için özel tak çıkar kutusu ve kulaklık kaliteli olurmu?
    Birde samsung gear çok hoşuma gitti sırf onun için bile samsungu düşünüyorum :D Keşke z2de'de olsaydı benzer birşey.

Z2 çarpmaya, düşmeye, çizilmeye karşı nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parshall -- 8 Haziran 2014; 12:23:48 >
  • Kutu içerikleri, priz falan değişiklik gösterebilir.

Şarj için özel tak çıkar kutusunu bilemiyorum fakat kulaklığı gayet kaliteli. Sony'nin sitesinden farklı ve çok hoş aksesuarlar bulabilirsin, Gear bence şuan gereksiz fakat zevk meselesi tabii.

Z2 çarpmaya, düşmeye, çizilmeye dayanıklı ve en sağlam telefonlardan biridir fakat tabii her telefon bir zaman sonra kırılır
  • Z2 hem donanim hemde saglamlik ve uzun omur acisindan kriterlerine en yakin ust seviye cihazdir,cift streo hoporlor dizide keyifli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben media markt da sony nin bi saatini gormustum gear tarzinda. Bi bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Parshall

z2 kutu içeriği avrupa ve doğu ülkerindeki gibi olurmu?

Şarz için özel tak çıkar kutusu ve kulaklık kaliteli olurmu?
    Birde samsung gear çok hoşuma gitti sırf onun için bile samsungu düşünüyorum :D Keşke z2de'de olsaydı benzer birşey.

Z2 çarpmaya, düşmeye, çizilmeye karşı nasıl?

Kutu kulaklığı tüm ülkelerde standart yani değişmez ama şarjı bilemiyorum. Galaxy gear hoşunuza gittiyse sonyninde smartwatch var ona bakın belki hoşunuza gider

• Gear in bana gore daha estetigi sony de var zaten bende yillardir. Ayrica Sony e ozel bircok aksesuarda mevcut arastirman gerek, Tercih konusunda ise bahsettigin telefon zaten Z2 hem kamera hem sosyal aglar hemde uzun omur Zaten uzun omurlu alacaksan Sony nin disinda suan o kalitede malzeme kullanan yok toz su belki gereksiz gibi duruyo ama asil mesele.toz su girmeyecek kadar saglam bosluksuz bir telefon seni uzun yillae goturur. Guncellemeden bahsetmis bir arkadas Sony Amiral gemi olarak Z ile asil atagini yapti. Ve o telefon da hala takir takir guncellemesini aliyo. Bence suan alternatifsiz tek telefon Z2 dir.

• z2 en az 4 yıl seni rahat rahat götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parshall

Arkadaşlar temmuz ayında telefon alacağım fakat hala karar verebilmiş değilim.

Aradığım özellikler,
    Müzik, fotoğraf, video kalitesi iyi olan
    Yabancı dizi izleyebileceğim, twitter ve facebook dolaşırken performans ve hız olarak iyi olması
    Ve en önemliside düşürmeye çarpmaya çizilmeye karşı dayanıklı olmasını istiyorum.

Kafamda z2 vardı ama şuan karar verebilmiş değilim. Sizin şunu alırsan pişman olmazsın seni 3,4 sene götürür dediğiniz telefon varmı?

uzun ömür istiyorsan iphone 6 yı bekle. bir kere al en az 4 sene. z2 de iyi ama 2 seneye kalmaz güncelleme desteği kesilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.