Bildirim
Telefon alacağım tavsiyeye ihtiyacım var
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat araligi nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat amac beklenti nedir..
Hangisinden prim alirsa onu satmaya calisirlar misal teknosada feci samsung kitlemeye calisirlirken mediaMarkttan htc yada bimeksten sony sattirmaya ikna cabasi olabilir misal veriyorum tabi.samsungun yazilim sikintisi dolayi ozellikle galaxy serisi ve minilerden uzakdurulmalidir benim gorusum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 25 Ekim 2014; 3:06:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung dan uzaklaşman doğruda aklında lumia olması enteresan.
internet explorer kullanıyormusun?wp de kullanma bence -
Açıkcası telefona çok para ayırmayı sevmeyenlerdenim yenide evlendim para harcamak lüx olur bana eşim hediye almak istiyor ama ben ucuz birşeye yöneltmek istiyorum en son note 2 yurt dışından gelmişti bana çok donuyordu çok kasıyordu elden çıkarttım nokia parça konusunda oldukça kaliteli o yüzden lumia serisi yada yeni çıkan xl ye yönelmek istedim . -
Fiyat 1200 aşağısı -
nexus 5 -
quote:
Orijinalden alıntı: Erasantane
Fiyat 1200 aşağısı
G2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- kapalı kutu telefon satmak
- pttavm telefon alınır mı
- samsung a15 alınır mı
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X