Şimdi Ara

Telefon alev gibi (iphone 6) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 saatlik film ve 1 saatlik kullanimdan sonra pek anormal gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Arkadaşlar haklısınız diger cihazlar sürekli sıcak ama bugüne kadar ısınmayan telefon neden bugün böyle oldu yani cihazda bir sorun vardır belki diye açtım konuyu. Sürekli ısınan bi cihaz olsa normal birşey derim ama cihaz bugüne kadar bi kez ısınmadı bu sefer yaklaşık 5dk elle tutulamayacak derecede ısındı 5 dk sonra hiç o ısı kalmadı. Neden oldugunu merak ettim.

Bugüne kadar neden ? Sadece bu soru cümlesi bile bence servisi hakediyor

• Bir zahmet diyorum.Benim 5s'im 10 dakikalık telefon konuşmasından sonra ısınıyor.
  • Telefon malzemesinden dolayı kolay ısınıyor ama bir o kadar da kolay soğuyabiliyor. Cihazı akşam yatarken masanın üzerine bırakıyorum. Sabah kalkınca ellerim üşüyor telefona dokununca.

• Hocam ayni sey benim basima geldi farkli baslikta yazmistim. Bu isinma olayi goreceli tabi ki elle tutulamayacak kadar isinmasi bana mantikli gelmiyor ama nette gezerken isindigini farkettim ben de ki daha once hic olmamisti, ayni zamanda o sirada soyle bir 10-15 dk boyunca sarji hic dusmedi bi anormallik vardi yani. Ben de telefonu 8.1.3 e guncelledim o arada, su an hersey normale dondu gibi. Guncelleme ile alakasi oldugunu da sanmiyorum ama bu da boyle bir anim iste belki ise yarar :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında telefonun ısınması pek sorun değil, her telefonda olabilecek bir durum. Asıl sıkıntı ısınan telefonun soğumaması. Çok zorladıktan sonra işiniz bittikten sonra hala soğumuyorsa telefonun, işte o zaman kork :)
  • Film izlerken internet açıktıysa belki icloud yedekleme yapıyordur veya appstore güncelleme yapmıştır arka planda

• yarım saat G3'de online oyun oynuyorum en iyi grafiklerde %10 15 ışıkta allah seni inandırsın ekranına dokunamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

yarım saat G3'de online oyun oynuyorum en iyi grafiklerde %10 15 ışıkta allah seni inandırsın ekranına dokunamıyorum.

• turkeyiss T kullanıcısına yanıt
    Malzemesinden dolayı normal. Zaten çok hızlı soğuyor.
  • isinan telefon iyidir, daha az batarya ömrü tüketir lityum piller sogugu sevmez, 2 saatlik film ardından böyle bişey yapması onun dogasında var hoacm sorun yok.
  • 2k ekran ve 2.5 ghz 801ac olunca bi zahmet 90 olduğuna şükredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

2k ekran ve 2.5 ghz 801ac olunca bi zahmet 90 olduğuna şükredin

3gb rami unutmussun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.