Şimdi Ara

Telefon alıcam ama yardımınız gerekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce nokia 5800,samsung 5233,iphone 3gs kullandım. Tabi bunlar çok eski telefonlar oldu artık. Iphone beni hayal kırıklığına uğrattı telefon çok berbat bişey saymakla bitmez. Yeni bir telefon alıcam :

-Öncelikle öğrenciyim bütce 600-700 fazlası olmasa iyi olur
    -Deli gibi oyun oynayabilmek isterim
    -Kamereası iyi olursa sevinirim
    -İnternette hızlı gezsin,programların çoğunu desteklesin,whatsapp,skype desteklesin ve en önemlisi şarjı çok gitsin

Tavsiyelerınızı acıl beklıyorum..

• o fiyata bu dediğin ozellikler imkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el n4 alınır ama şarjı iyi gitmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ya cikolata sosu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani bu özellikler müthiş olsun istemiyorum. Çok kötü olmasın yeter. Ön planda bu özellikler olsun. Oyun çok oynarım çünkü
  • xperia m işte aradığın
  • 700-750 tlye xperia l veya xperia sp bulabilirsen çok iyi olur , onlar olmazsada xperia m

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etrafında discovery kullanan varsa al incele bak şu an oynatmadığı bir oyun yok ancak kalite ve marka işte ancak o kadar. O paraya süper bir telefon almak imkansız gibi belki ikinci el bulabilirsen nexus 4 öneririm ama onun da iphone gibi prizle aşkı var. Xperia sp de iyidir oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 26 Nisan 2014; 15:25:44 >
  • Xperia l 89 tl ilave koyabilirsen.sp al daha mantıklı

• Xperia l 89 tl ilave koyabilirsen.sp al daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: PokerTexas

Arkadaşlar daha önce nokia 5800,samsung 5233,iphone 3gs kullandım. Tabi bunlar çok eski telefonlar oldu artık. Iphone beni hayal kırıklığına uğrattı telefon çok berbat bişey saymakla bitmez. Yeni bir telefon alıcam :

-Öncelikle öğrenciyim bütce 600-700 fazlası olmasa iyi olur
    -Deli gibi oyun oynayabilmek isterim
    -Kamereası iyi olursa sevinirim
    -İnternette hızlı gezsin,programların çoğunu desteklesin,whatsapp,skype desteklesin ve en önemlisi şarjı çok gitsin

Tavsiyelerınızı acıl beklıyorum..

ORTALIK SONY FAN I KAYNIYOR GM DİSCOVERY ÖNERİRİM ARIZA ÇIKARMAZSA İHTİYAÇLARINI KARŞILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Xperia l 89 tl ilave koyabilirsen.sp al daha iyi olur.

+1 sp ıle hem o butcede rahat oyun deneyımı yasarsın cunku sp de xperıa z dekı gpu var hemde 2370 batarya ıle gun ıcınde cok rahat edersın ayrıca zaten rakıplerıne nazaran kasası daha saglam yapıda,dıscoverye falan para kaptırma yazık olur gerek cıhaz gerek servıs sıkıntılı...

Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli

• Ya moto g ya da xperia l alınır. Kamera çok önemli değilse moto g çok güzel bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeni 800 civarına çekebilirsen bu özelliklerini Nexus 4 karşılayabilir az cok.. Ve önerebileceğim en iyi cihazdır bu seviyede bu isteklerin için , bataryası sana yetmiyebilir ama biryerde de dur demek gerekiyor kendine , Güncelleme problem olmassa sana xperia Sp de olabilir. Moto G de olabilir güzel bir arayüzü var ve hızlı..

- İkinci el sağlam bir Nexus 4 Önceliğin olsun ( Şarjı yetmeyebilir ama her telefonda öyle , bunu idare edecek olan sensin)
    - N4 şarjı sıkıntı diyorsan Xperia SP de olabilr ( Güncellemeler umrumda değil dersen al) ( ikinci el senin bütçene göre)
    - Sıfır Moto G alabilirsin , gayet hızlıdır.. Az cok istediklerini yaşarsın

Android sonuçta illaki kasma olucak..

600-700 Çevresine girersek

-Geçti artık GMD ama sağlam olursa (kronik problemsiz) bu işini görebilir bir süre
    - Olmadı git bi Xperia M al

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Xperia l 89 tl ilave koyabilirsen.sp al daha iyi olur.

+1 sp ıle hem o butcede rahat oyun deneyımı yasarsın cunku sp de xperıa z dekı gpu var hemde 2370 batarya ıle gun ıcınde cok rahat edersın ayrıca zaten rakıplerıne nazaran kasası daha saglam yapıda,dıscoverye falan para kaptırma yazık olur gerek cıhaz gerek servıs sıkıntılı...

Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli Telefon alıcam ama yardımınız gerekli

Steve discovery aşırı derecede kötülüyorsun her forumda. Şimdi şunu belirteyim . Sırf denemek amacıyla geçen ay bir discovery aldım ve inan sınırlarda denedim asphalt 8 gibi ağır oyunları da yükledim ne bir kapanma ne de reset atma olmadı. Ekran konusuna gelecek olursak çok parlak ve net bir ekranı var. Burada yazan şikayetlerin çoğu şarj soketi arızası nedeni firmanın cihaz yanında verdiği dandik kablo o açık kaliteli kablo ile düzeliyor. Gelelim telpa servis olayına telpa samsungunda servis hizmetini veriyor samsung alanlar da telpa ile muhatap servis konusu cihaza gôre değil nette araştırılırsa genpa gibi firmalardan da çok şikayet olduğu görülecektir ama kişiler mi haklı firmalar mi derseniz onu sadece allah bilir. İphone da da servis olayından çok şikayet olduğunu gôreceksiniz Lg den de. İstore açıldı da adamlar 1 günde cihaz değişimi yapmaya başladılar kronik sorunlarında. Tüm bu markalar( samsung, iphone, lg, discovery gibi) çok satan modeller olduğu için sohbeti de çok olacaktır "DİĞER MARKALARA GÔRE" .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 26 Nisan 2014; 21:27:53 >

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    senın fıkrın sana benım fıkrım bana,ben farklı dusunuyorum,o yuzden tartısmıycam sen mısal fıyatına gore on numara cıhaz dersın bende dandık fason cın malı telefon bu kadar.
  • O halde fikirlerini şurdan burdan forumlarda yazanlardan kopyala yapıştırla yapma. Nasreddin hocanın dediği gibi daldan düşmeden anlayamazsın bir de cihazları kullananları dinlemek ya da benim yaptığım gibi alıp denemek lazım eski tabirle onun dışında kalanlara "TEVATÜR" denir

• PokerTexas P kullanıcısına yanıt
    motorola moto gye bir bak derim 650tlye kliksa world karta 50tl puan+50tl indirm yapıyor kodla haberin olsun
  • bazıları yaza kadar 1-2 ay bekle xperia z1 c nin fiyatı 1.000 tlye çekilir diyolar. O telefonuda çok istiyorum aslında. Ama xperia sp yi araştırcam. Steve forumda yazılarını daha öncede gördüm sana hak veriyorum gm kullanılmaz.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Azmini takdir ediyorum steve bu gmyi kotuleyici kacinci mesajin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uacellat_63 -- 27 Nisan 2014; 0:01:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.