Şimdi Ara

Telefon Ana Ekranınız -SS lerle destekleyin- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
34
Favori
28.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

Benim gördüğüm tüm GMD'ler de S3'ümden yavaştı. Donanımsal olarak da yazılımsal olarak da S3 daha üstün bir cihaz. Son sürümler ile de 6-7 aydır ısınma olmuyor. Pil %90'dan %10'a düşene kadar yüksek parlaklıkta oyun oynayınca 32-33 derece oluyor. Eğer dediğiniz kadar ısınma varsa o telefon servislik demektir. 3 saat oyun oynadıktan sonra 33 derece bir chipset olan telefonun yüzey sıcaklığı 30 dereceyi geçmez. Kaldı ki elimiz bile 25 dereceden fazla. GMD fiyatına göre iyi ancak S3'e denk veya daha iyi bir cihaz değil. Burada pekçok kişinin tepkisi GMD'nin olmadığı bir cihaz gibi, fazlasıyla güçlü gösterilmesi.700 liralık bir telefon için gerçekten iyi ama S3, iPhone 4S gibi cihazların altında bir cihaz olduğunun kabul edilmemesi. Forumda Çoğunluk elindeki cihazı üstün gösterme amacında. Ben de diyorum ki benim kaynağım, delilim bu. Varsa bunu çürütecek bir şey buyrun, yoksa tartışmaya gerek yok.

Kasım Kasım kasan S3'ler de gördüm, aynı anda 20'den fazla uygulama açan da. Ama Donanımsal ve yazılımsal sorunu olmayan bir S3,GMD'den hem yazılımsal olarak hem Donanımsal olarak üstün olduğu. Dediğiniz S3 sorunlu olabilir. İmzamdaki konumda herkes mutlu mesut telefonu kullanıyor ve ısınma şikayeti kalmadı. Biraz da telefonun huyunu suyunu bilmek lazım. Bir kız arkadaşımın S3'ü hem bariz şekilde daha yavaş hem de fiziksel olarak çok daha kötü durumda. Yani sorunlu bir cihaz. Öyle bir cihazla sağlıklı karşılaştırma yapılamaz.

Hahha hiç gulecegim yoktu gmd 700 liraya s3 den iyi telefon yapti kabul etmek gerek gmd kullanicisi degilim yakin arkadasimda s3 var abimde discovery kullaniyor kusura bakma ama discovery internet performansi daha iyi oyin performansi daha iyi ekrani cok daha guzel sadece s3 kamerasi biraz daha iyi ben ikisininde sahibi olmayan ama uzun sure test etmis birisi olarak rahatlikla soyleyebilirim.ayrica Gmd menu akiciligi bile s3 u 2'ye katlar lutfen sahip oldugunuz telefon diye abartmayin .Birke daha soyluyorum iki telefonda benim degil yani marka fanatikligi yapmadan soyluyorum.iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Telefon Ana Ekranınız -SS lerle destekleyin-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Komik insan seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 22 Şubat 2014; 15:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Orijinalden alıntı: eragon57

Telefon Ana Ekranınız -SS lerle destekleyin-

Hocam hava durumu ve maç widget ı hangisi?

Ben de merak ettim ama bulamadım aynı uygulamayı hocam ama söyle bişi buldum şu anlık güzel gibi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fivemobile.footy

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    S3 ü olan arkadaşım telefonun donması sebebiyle format(sanırım format oluyor) attırdı. Halada menü geçişlerinde ve mesajları açma kısmında donmalar yaşıyor ve yarım saat oyun oynadığında gerçekten abartmıyorum çok ısınıyor. Ama sizin dediğiniz gibi her cihaz bir olmuyor. Ben GM 590 liraya aldım gerçekten de o paraya bu performans bile bence yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doness

Hocam kac aydır kullanıyosunuz ve soket bozuldu mu hıc ? Merak ettımde telefon almayı dusunuyorum

Actigim konular arasindan GM ile alakali olani bulun. Almayin

• Ben neden s4 mini ile ekran görüntüsü alamıyorum.

• Portman kullanıcısına yanıt
    Format atmak sorunlu cihazı ne yazık ki %90 ihtimalle düzeltmeye yaramıyor. Sadece kısa süreliğine-uygulamalar kurulana kadar- cihazı biraz rahatlatıyor. En güzeli fabrika ayarlarına sıfırlayıp en güncel sürümün kurulması olur.(Türkiye ve dünya çapında en güncel sürüm NA7. İmzamda dosyalar ve kurulum ile ilgili videolu ve yazılı ayrıntılı anlatım mevcut.) Düzeltirse yazılımsal sorunları o düzeltir yoksa donanımsal bir sorun vardır.

GMD'yi iyi fiyata almışsınız ama tutup 1000 lira verdikten sonra Samsung, Sony, Apple, HTC gibi firmalar varken kağıt üstündeki değerlere aldanıp GMD2 alınmaz. Ben S3'ü 19 aydır kullanıyorum, yarın 20. ayına girecek. Parasına çoktan değdi. Ben GMD çıkmasından 1 sene önce daha iyi bir cihazı alıp kullandım, GMD çıktı, hala kullanıyorum. Belki de aradaki fiyat farkına değer dememin bir sebebi de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 22 Şubat 2014; 16:10:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 22 Şubat 2014; 16:19:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Evet hala var

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Karamürsel'den selamlar :)

• Mr.LucidReam kullanıcısına yanıt
    a.s. hemşerim :)
  • S3mini

• Bu da benden

cihaz: Xperia Z

uygulama: Themer Beta

Tema: App Tree 2

dip: Resim internetten aldım ama aynısı zaten, şimdi uğraşmak istemedim screenshot al pcye at falan
  • Bu da benden :P

LG G2

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Android telefona apple wallpaper mı

Wallpaper orjinalini atarmısın

• 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Android telefona apple wallpaper mı

Bunu istiyorum da
    orjinalini atarmısınız

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.