Bildirim
Telefon Ana Ekranınız -SS lerle destekleyin- (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkürler. -
-
herkesin sembolleri hep sekil bir bendeki klasik galiba. Hangi app ile sembollleri degistirebiliyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zontak Müptelası -- 22 Şubat 2014; 0:29:34 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zontak Müptelası
herkesin sembolleri hep sekil bir bendeki klasik galiba. Hangi app ile sembollleri degistirebiliyoruz?
Storeda icon pack yazıp aratın launcher kuruluysa ekleyin touchwize ekleyemezsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
http://imgur.com/uSHOyi1
-
quote:
Orijinalden alıntı: hawloo
Duvar kagidini rica etsem
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Şu General Mobile alanlar da ne bu görmemişlik arkadaş anlamıyorum S4 alan adam yapmaz bu sizin yaptığınızı.
Gm Discovery kullananlari nedense fakir olarak goruyorum. Simdi bide taksit seysi kalkinca herkeste bundan var. Bide guzel telefonmus gibi elde tutup hava atmaya calismalar falan. Goren Galaxy S4 yada iPhone 5s sanar yani.
Bu mesaji S4 ile yazdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Named
quote:
Şu General Mobile alanlar da ne bu görmemişlik arkadaş anlamıyorum S4 alan adam yapmaz bu sizin yaptığınızı.
Gm Discovery kullananlari nedense fakir olarak goruyorum. Simdi bide taksit seysi kalkinca herkeste bundan var. Bide guzel telefonmus gibi elde tutup hava atmaya calismalar falan. Goren Galaxy S4 yada iPhone 5s sanar yani.
Bu mesaji S4 ile yazdim
-
quote:
+1 bu tur konu açanların alayında discovery var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Named
quote:
Bu mesaji S4 ile yazdim
Kizlarda daha fazla goruyorum hava attiklarini zannediyolar da ben daha da tiksiniyorum
Lan git blackberry al daha iyi. Onun ayri bi havasi var hem daha ucuz.
GM Discovery fakir telefonudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: [Vampir]
@HAAltuntas
Bide su gm disco. s3 performansı veriyor demezlermi. Sonra fps testleri yapılır bencmark testleri yapılır telefon fos cıkınca hani kuat kor du bu telefon derler.
Her alan bencmark kadar sınırları zorlayarak kullanıyo sanki telefonu.Adam alıyo bi Face'e girecek bi fotoğraf çekecek instagram a koyacak bencmark mı soruyorlar orada ikisi de aynı işi hemen hemen farkedilemeyecek farkta görürken 1000 lira fark cebinde kalıyor.
Not:S3 kullanıyorum ama durum böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 22 Şubat 2014; 1:31:15 >
-
http://YOU/CANNOT/PASS/!/.jpg
http://uploads.alphacoders.com/index.php/wallpapers/download/461114/images6/jpg/23195/1997
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 22 Şubat 2014; 1:49:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X