Şimdi Ara

TELEFON DANIŞMANLIĞI YAPILIR! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kullanım amacınız: Konuşma, internet
    Beklentileriniz: Hayatta oyun oynamam, ihtiyaç olursa internete girerim ama en azından video açabilsin, sarj yarı yolda bırakmasın.
    Günlük kullanım alanlarınız: Konuşma internet mesaj, günde yarım saat konuşma, ihtiyaç olursa internet 20 30 mesaj
    Düşündüğünüz telefonlar: İlle de sony olsun
  • güncellemelere önem vermiyorsanız rahatlıkla götürür.aslında LG de fazla güncelleme vermez ama karar sizin. düşünün ve bana mesaj atın
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    s4 e para yedirmeyin derim göz boyuyorlar sadece. lumia 1020 2000 tl den aşağı olmaz diye düşünüyorum.
    HTC One ,Nokia Lumia 920 veya LG Optimus G size iyi performans verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faster Yi

güncellemelere önem vermiyorsanız rahatlıkla götürür.aslında LG de fazla güncelleme vermez ama karar sizin. düşünün ve bana mesaj atın

WP 8 düşünmeye başladım şarjı için filan bir problem çıkarır mı günlük kullanım için genellikle web olacak ayrıca. Güncelleme olarak sıkıntı yaşar mıyım ?
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    GM discovery,Galaxy ace 2.
  • WP 8 de yaşamazsınız gibi ama dediğim cihazlarda yaşayabilirsiniz.Lumia 620 alabirsiniz.
  • Faster Yi kullanıcısına yanıt
    Bütçniz:600-800 tl
    Kullanım amacınız: enaz 5 yıl günlük kullanım, tek sim yeterli.
    Beklentileriniz: S3 gibi düşük sar değeri , görüntülü görüşme, kamera kalitesi , performans
    Günlük kullanım alanlarınız: kamera , konuşma , basit oyunlar
    Düşündüğünüz telefonlar: s3, xperia L, P, i9070 advance, casper
    http://www.mobiletisim.com/telefonlar/k_anaekran.asp
    http://www.mobiletisim.com/telefonlar/k_anaekran.asp
    not: hacdan orjinal bulursam hangisini değerlendireyim.?

kardeşim aynı fiyata Lumia 720 ve 820 dururken hatta daha ucuza Xperia L dururken millete neden LG Optimus 4x HD önerip duruyon merak ediyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 17 Temmuz 2013; 12:25:57 >
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    çünkü LG Optimus 4x HD xperia l den daha iyi performans verir.uygulama çeşitliliği az olduğu için wp8 li cihaz önermedim.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    xperia L öneririm. Görüntülü görüşme varmı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faster Yi

çünkü LG Optimus 4x HD xperia l den daha iyi performans verir.uygulama çeşitliliği az olduğu için wp8 li cihaz önermedim.

lg optimus 4x hd donanim itibariyle S3 ten de geridir, s3 bile artik onerilmez eskidi, ucretsiz populer uygulamalarin hepsi wp8 de var uygulama sıkıntısı kalmadi artik, sadece parali uygulamalar ios kadar yok o da duzeliyo zaten, 5-6 ay oncesine kadar uygulama azdı evet ama simdi degil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 17 Temmuz 2013; 13:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica hicbir android telefon 2 yildan fazla goturmez ozellikle de orta sinif android zar zor 2 yili cikarir fitik eder adami, 2 yildan fazla sadece wp8 ve yeni surume guncellenmemis ios telefonlar goturur, cunku ios yeni surume guncellenirse stabilite gidiyor daha fazla donanim gerektiriyor, wp8 de boyle bir sorun da yok, 2 yildan fazla kullanacaklar gozu kapali wp8 almali :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    xperia L nin sar değerini bulamadım,
    xperia p daha mı uygun? 700 tl ye alınabiliyor.
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-L-vs-Sony-Xperia-P
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-xperia-p-lt22icep-telefonu_943024.aspx?CatId=27177

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.