Şimdi Ara

Telefon düştü için yanıyor yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 26 Ocak 2023; 12:47:36 >

• Öncelikle çok geçmiş olsun çok kötü bir durum telefonu servise götür servis kağıdıyla da vatana git değişim yapabilirler bu dediğimi bir araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda nazarlık olsun üzülme bugün düşmese yarın düşecekti. Hiç moralinide bozma önemli olan ekran ve yapabildikleri. Vuruk muş kırıkmış takma kafana. Alıyoruz telefonları sarıp sarmalıyoruz kılıfların içine adam gibi kullanmıyoruz titizlenmekten. Boş ver şimdi rahat rahat kullanırsın.
    Bir babaya sahipsin ve onunla zaman geçirebiliyorsun. Önemli olan bu. Maddiyat gelip geçer. Önemli olan aile huzuru sahip olduğumuz bir ailenin olması gerisi teferruat. Bu olay da sizin için güzel bir anı olur ilerde babanla anlatır gülersiniz. Sallaaaaa hayat güzel ve seninde biraz çizikte olsa gıcır gıcır telefonun var. Bak keyfine ne kendini ne de babanı üzme.

• Geçmiş olsun. Ekranında filan sorun yoksa o kadar dert etmeyin nazar dersiniz geçer
  • o telefona 1550 tl vermekte buyuk beceriksizlik olsa gerek

• dünde ben annemin telefonunu düşürdüm kaldırıma cam tuzla buz oldu, çok üzüldüm anneme söyledim belli etmedi ama oda üzüldü, benim telefon bozulduğu için anneminkini almıştım, oda gitti şimdi yok zamanda evde telefon kalmadı en tırt telefon bile 1000 lira ne edicez bilemiyorum
  • basının gozunun sadakası olsun bosver,nazar değmiş demekki.yukarda arkadasında dediği gibi bugun düşmese yarın düşücekti canım kardeşim sıkıntı yok oyuzden
  • Ya nasıl bir akıl veriş tarzıdır bu. Hak hukuk bilmez misiniz siz. Kendin düşür, kendi hatanı git vatana yık değişim yaptırma fikirleri ver. Düşürdüysen kullanmasını da bileceksin öyle geçmiş olsun. Nazarlık olsun devam et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.