Şimdi Ara

Telefon ekranını yansıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lg g2 telefonum var, düşürüp ön camını kırdım ama sorunsuz çalışıyordu. Ekranı 150-200 liraydı, yaptırmak istemedim. Bir de çok fazla çeşit ve rağbet olmamasına rağmen sadece ön camının satıldığını gördüm hemde 30 lira gibi cüzi bir fiyata. Biraz araştırdıktan sonra sipariş ettim.  Telefon ekranını yansıtma
    Böyle bir ürün. Kendim değiştirebilirim diye video örneklerini de izledikten sonra denedim ama ön camı çıkarken arkasındaki siyah görüntüyü veren camla beraber çıktı. Camını yinede yapıştırıp telefonu açtım. Telefon gayet düzgün çalışıyor, dokunmatiği de çalışıyor lakin sadece led ışık veriyor ekranda görüntü yok Kilidini açıp wifi'yi falan açabildim ekranı görmeden. İçindeki verileri alabilmek için kablo ile PC'ye bağladım ama "sadece şarj et" opsiyonunda kalmış en son. Yani verileri alamıyorum. Kullanabileceğim bir yöntem, program falan var mı? Bilgisi olanlar yardımcı olursa mutlu olurum

• Vysor indirmen lazım. Vysoru bilgisayarına Google Chrome mağzasından indirdikten sonra telefonu bağla ama telefonda bir şey yapmayı deneme çünkü telefonu okuyunca kendi app'ini kuruyor Vysor. Girdikten sonra tepede 'Find Devices' var ona tıkla. Telefonunu görünce telefon ekranı PC'ne gelecek. Oradan USB moduna alınca istediğini yapabilirsin. Ben eski G2'min iç camını kırınca böyle yapmıştım. Umarım güncelleme gelmemiştir ve işine yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.