Yaw bu spot olayı kalkmadan önce telefonun en kralını 600 ytl civarı fiayatrlara alabiliyoduk ama şimdi örneğin N70 (şu anda almak istediğim bir telefon) 800 - 850 civarlarında dolaşıyor sizi bilmem ama bu spot olayı bana hiç yaramadı ya çook para verip telefon alıcaksın yada teknolojiyi bayağı bi geriden takip edeceksin
dostum sıfırdan bahsediyorsun ama alıp bir ay kullanıp satanlar var 600 ytl ye yine alabilirsin sıfır almak aslında zararlı bence al kapıya çık geri dön fiyat düşüyor tanıdık bildik bir telefoncu olduktan sonra temiz tel alabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: kutlay1
dostum sıfırdan bahsediyorsun ama alıp bir ay kullanıp satanlar var 600 ytl ye yine alabilirsin sıfır almak aslında zararlı bence al kapıya çık geri dön fiyat düşüyor tanıdık bildik bir telefoncu olduktan sonra temiz tel alabilirsin...
2.ci el de zor be abi arıyıcanda bulacanda fln ...
quote:
Orjinalden alıntı: Özgürlük_Rüzgarı
Yaw bu spot olayı kalkmadan önce telefonun en kralını 600 ytl civarı fiayatrlara alabiliyoduk ama şimdi örneğin N70 (şu anda almak istediğim bir telefon) 800 - 850 civarlarında dolaşıyor sizi bilmem ama bu spot olayı bana hiç yaramadı ya çook para verip telefon alıcaksın yada teknolojiyi bayağı bi geriden takip edeceksin
vergi ödemek zor iş tabii.
Bence en iyisi 2.El almak
GREY
quote:
Orjinalden alıntı: delakitir
quote:
Orjinalden alıntı: Özgürlük_Rüzgarı
vergi ödemek zor iş tabii.
Cebimden çıkana bakarım ben vergiye değil..!
devlet de vergiye bakar.
quote:
devlet de vergiye bakar.
Devlet kime bakmış biz vergiye bakıcaz ben grey alırım
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Mobile
quote:
devlet de vergiye bakar.
Devlet kime bakmış biz vergiye bakıcaz ben grey alırım
Grey aldın cihazın bozuldu tam teşekküllü bi servisi nerden bulcan ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme