Tam da aradığım şey, "Telefonum kaybolsa ya da çalınsa nasıl bulurum?" sorusunun cevabını buldum ve sizlerle de paylaşmak istedim. DHForum'u, hatta interneti taradım ama hakkında pek bir şey yazılmamış. Avast avast! Free Mobile Security'den bahsediyorum. Çalındığı ya da kaybolduğu takdirde telefonunuza SMS yoluyla göndereceğiniz komutlar sayesinde telefonu kısmen kontrol edebiliyor. GPS ya da WiFi üzerinden konumunu tespit ediyor hatta gizli çağrı yönlendirme bile yapabiliyormuşsunuz! Çok ilgimi çekti fakat henüz nasıl çalıştığını, ne kadar verimli olduğunu deneyemedim. Kullanan arkadaşlar var ise deneyimlerini paylaşabilirler mi? İlgilenen ve denemek isteyenler için: http://www.avast.com/tr-tr/free-mobile-security
Bu arada, eskiden Theft Avare diye bir şey varmış (ne olduğunu bilmiyorum, ilk defa duydum) Avast bu yazılımın sahibi olan şirketi satın alma yoluyla bünyesine katmış ve antivirüs ile antitheft birleşimi bir şey yaratmış. Linkte verdiğim sayfadan alıntı Eylül 2011'de, AVAST Software Theft Aware'in üreticisi olan ITAgents'ı satın aldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme