hakan kardeş senden bir film isteğim var mel gipson yönetmeliğini yaptığı apokalipto varmı stoklarında rica etsem şimdiden teşekkürler
Çok güzel bir paylaşım yeri olmuş da Bu karayip korsanları için hafıza kartında ne kadar boş yer lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: osevik
hakan kardeş senden bir film isteğim var mel gipson yönetmeliğini yaptığı apokalipto varmı stoklarında rica etsem şimdiden teşekkürler
o film daha yeni çıktı benim elimde yok.
quote:
Orjinalden alıntı: --Gan-g-ster--
Çok güzel bir paylaşım yeri olmuş da Bu karayip korsanları için hafıza kartında ne kadar boş yer lazım?
144 mb olması lazım
hakan kardeş, öncelikle ellerine sağlık.allah razı olsun.Sonra da senden bi isteğim olcak.Mümkünse karayip korsanları:dünyanın sonu nu bulabilirsen daha da sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz_kpr
hakan kardeş, öncelikle ellerine sağlık.allah razı olsun.Sonra da senden bi isteğim olcak.Mümkünse karayip korsanları:dünyanın sonu nu bulabilirsen daha da sevinirim.
o film daha 25 mayıs ta vizyona girecek
Pardon ya.ben isimlerini karıştırdım.İlk filmi demek istemiştim.
hakan forum olmus ya costur biraz burayı film stoklarını tukettin galiba
paylaşım harika çok teşekkürler. ama benim bir sorunnum var film indirmek için tıkladığım bütün linkler ölü çıktı:(
quote:
Orjinalden alıntı: illegall
paylaşım harika çok teşekkürler. ama benim bir sorunnum var film indirmek için tıkladığım bütün linkler ölü çıktı:(
dostum liklerdeki yazımda site kuralına uymak için gerçek site adresinin arasına (+) işareti konuyor bu işareti silip denemelisin Örnek: rapid+share yazısındaki + işaretini sil ve dene
quote:
Orjinalden alıntı: hakanyilmaz90
GENEL ŞİFRE: iso1980
30.'dan 1.'ye doğru sıralanmış dünyaca ünlü futbolcuların kaydettikleri müthiş goller sizlerle...
avi formatındadır 3gp çevirin ayarları verilmiştir.hem bu sayade öğrenmiş olursunuz.