Şimdi Ara

TELEFON İÇİN VİDEO ARIYORSAN GEL İÇERİ(3GP VE AVI ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
0
Favori
79.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iso1980
    iso1980
    İSO1980
    İSO1980
    denedim olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneryolal

hakan sihirbaz cd2 nin şifresi ne?

iso1980
    iso1980
    İSO1980
    İSO1980
    denedim olmadı

iso1980
  • kardeş uğraşıp emek vermişsin , çok sağol,sevindirdin bizi
  • yaw hakan noldu piyasda filmi kalmadı hepsini sildin supurdun eline saglık ama bizi bekletme yeni filmelr ne zaman gelio
  • Baba hoplattın siteyi helal olsun valla. arşiv süper ama kota olayı olunca fazla indiremiyorum. Ama sınırsız bilgisayar bulunca hepsini indirecem. Bende divx var 400 tane ama hepsi orjinal dublaj yok. Bunlara altyazı ekleyip ekranda altyazıyla dönüştüren program varmı. Veya böle şey duydunmu oluyomu acaba...
  • emeğine sağlık kardeşim süper bi iş olmuş sonraki filmleri 2-3 part halinde rapid yerine filefactory'e tek parça upload edersen çok daha güzel olur
  • bi sorum olacak sen nasıl bi bağlantı ya da nası bi program kullanıyosun normalde bütün bu linkleri rapide upload etmek için çok zaman gerekiyo beni bu konuda aydınlatırsan sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

Baba hoplattın siteyi helal olsun valla. arşiv süper ama kota olayı olunca fazla indiremiyorum. Ama sınırsız bilgisayar bulunca hepsini indirecem. Bende divx var 400 tane ama hepsi orjinal dublaj yok. Bunlara altyazı ekleyip ekranda altyazıyla dönüştüren program varmı. Veya böle şey duydunmu oluyomu acaba...

ilk önce alt yzıyı bulucaksın google yazsan çıkar

sonra alyazının desteklediği formata ve frame rate yani hızına göre filmin formatını çevireceksin

sonra bazı programlarla altyazıyı ekliyeceksin

ama formata dikkat et yoksa alt yazı çok çabuk geçer veya geç kalır

şu anda alt yazı ekleme için program ismi yok elimde zaten google yazsan bulursun

ama çevirici için super diye bir program var onu kullan

• arkadaşlar aviden çeviriyi nasıl yapıoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso31185

arkadaşlar aviden çeviriyi nasıl yapıoz

http://rapid+share.com/files/23060151/x-3gp-video-converter.rar.html bu pro.yla yapıosun + yı kaldırmayı unutma.....
    sayfa 1 de verilmişti orda resimide var ordan ayarlarındada bakarsın (verilen resimde)

• http://rapid+share.com/files/23060151/x-3gp-video-converter.rar.html bu pro.yla yapıosun + yı kaldırmayı unutma.....
    sayfa 1 de verilmişti orda resimide var ordan ayarlarındada bakarsın (verilen resimde)

bu programın freeware i olan yokmu..
  • arkadaşlar adresi aradaki + yı kaldırıp giriyorum sayfa açılıyor,free ye basıtorum gözat falan çıkıyor birtürlü indiremedim ayrıntılı yardım lütfen
  • Orjinalden alıntı: iso31185

http://rapid+share.com/files/23060151/x-3gp-video-converter.rar.html bu pro.yla yapıosun + yı kaldırmayı unutma.....

bu programın freeware i olan yokmu..

programın lisans anahtarı lazım onun için hakanyılmaz a pm at sana lisans anahatrını gondersin eger lisans atahtarını bulursan banada pm at

• quote:

Orjinalden alıntı: iskorpit76

arkadaşlar adresi aradaki + yı kaldırıp giriyorum sayfa açılıyor,free ye basıtorum gözat falan çıkıyor birtürlü indiremedim ayrıntılı yardım lütfen

sorun su bundan once yani kısa zamanlı rapidden dosya indirdiysen beklemen lazım.karsına cıkan ekranın altında yazr ornegın or wait 32 minutes die yani 32 dk kadar beklemen lazım rapidden dosya indirdikten sonra hemen bi daha indiremiyosun kısaca beklemen lazım
  • arkadaşlar bu videoların uzantısı nedır el71 de ızleyebelırmıyım acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: justify34

arkadaşlar bu videoların uzantısı nedır el71 de ızleyebelırmıyım acaba

bunları seyredebilman için formatını çevirmen lazım orada belirttiğim ayarlarla

wolfex in verdiği programla ve ayarlarını sxg75 için vermiştim ama el71 e de olur galiba
  • hakanyılmaz

abi büyüksün
    program için çok saol
  • Arkadaşlar telefona nasıl yolluyacağız yardım lütfen... sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan

Arkadaşlar telefona nasıl yolluyacağız yardım lütfen... sağolun

usb kablosuyla yada kart okuyucuyla tele yollarsın videoları veya bt yle.
  • SXG75 telefonunda bu avi formatli filimleri izleyebiliyormuyuz. simbyan sisteminde destekleyen programlar vardi. divx player , smart movee gibi bu telefonda avi formatli filimleri izleyebiliyormuyuz varsa hangi programla.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.