kardeş uğraşıp emek vermişsin , çok sağol,sevindirdin bizi
yaw hakan noldu piyasda filmi kalmadı hepsini sildin supurdun eline saglık ama bizi bekletme yeni filmelr ne zaman gelio
Baba hoplattın siteyi helal olsun valla. arşiv süper ama kota olayı olunca fazla indiremiyorum. Ama sınırsız bilgisayar bulunca hepsini indirecem. Bende divx var 400 tane ama hepsi orjinal dublaj yok. Bunlara altyazı ekleyip ekranda altyazıyla dönüştüren program varmı. Veya böle şey duydunmu oluyomu acaba...
emeğine sağlık kardeşim süper bi iş olmuş sonraki filmleri 2-3 part halinde rapid yerine filefactory'e tek parça upload edersen çok daha güzel olur
bi sorum olacak sen nasıl bi bağlantı ya da nası bi program kullanıyosun normalde bütün bu linkleri rapide upload etmek için çok zaman gerekiyo beni bu konuda aydınlatırsan sevinirm
quote:
Orjinalden alıntı: sessizsilah
Baba hoplattın siteyi helal olsun valla. arşiv süper ama kota olayı olunca fazla indiremiyorum. Ama sınırsız bilgisayar bulunca hepsini indirecem. Bende divx var 400 tane ama hepsi orjinal dublaj yok. Bunlara altyazı ekleyip ekranda altyazıyla dönüştüren program varmı. Veya böle şey duydunmu oluyomu acaba...
ilk önce alt yzıyı bulucaksın google yazsan çıkar
sonra alyazının desteklediği formata ve frame rate yani hızına göre filmin formatını çevireceksin
sonra bazı programlarla altyazıyı ekliyeceksin
ama formata dikkat et yoksa alt yazı çok çabuk geçer veya geç kalır
şu anda alt yazı ekleme için program ismi yok elimde zaten google yazsan bulursun
ama çevirici için super diye bir program var onu kullan
programın lisans anahtarı lazım onun için hakanyılmaz a pm at sana lisans anahatrını gondersin eger lisans atahtarını bulursan banada pm at
quote:
Orjinalden alıntı: iskorpit76
arkadaşlar adresi aradaki + yı kaldırıp giriyorum sayfa açılıyor,free ye basıtorum gözat falan çıkıyor birtürlü indiremedim ayrıntılı yardım lütfen
sorun su bundan once yani kısa zamanlı rapidden dosya indirdiysen beklemen lazım.karsına cıkan ekranın altında yazr ornegın or wait 32 minutes die yani 32 dk kadar beklemen lazım rapidden dosya indirdikten sonra hemen bi daha indiremiyosun kısaca beklemen lazım
arkadaşlar bu videoların uzantısı nedır el71 de ızleyebelırmıyım acaba
quote:
Orjinalden alıntı: justify34
arkadaşlar bu videoların uzantısı nedır el71 de ızleyebelırmıyım acaba
bunları seyredebilman için formatını çevirmen lazım orada belirttiğim ayarlarla
wolfex in verdiği programla ve ayarlarını sxg75 için vermiştim ama el71 e de olur galiba
hakanyılmaz
abi büyüksün program için çok saol
Arkadaşlar telefona nasıl yolluyacağız yardım lütfen... sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan
Arkadaşlar telefona nasıl yolluyacağız yardım lütfen... sağolun
usb kablosuyla yada kart okuyucuyla tele yollarsın videoları veya bt yle.
SXG75 telefonunda bu avi formatli filimleri izleyebiliyormuyuz. simbyan sisteminde destekleyen programlar vardi. divx player , smart movee gibi bu telefonda avi formatli filimleri izleyebiliyormuyuz varsa hangi programla.