2 saati geçince operatör tarafından kesiliyor.benim 2.02 falandı galiba yani 122 dakka falan
bu en uzun konuşmam 2 saat 4 dakika
2 dakikanın lafı mı olur
isimler de aynı herhalde
hadi ya ulan koca forumda tek adaş bulabildim
imburak tan haberin yok herhalde
yok hiç karşılaşamadık
2 saatten sonra milletin şarjı bitiyo
Kesintili bi biçimde 3 buçuk saat konuşmuştum. kulaklık ve şarj makinesi eksik olmaz böyle durumlarda ama cidden kulaklıksız konuştuğum zaman çok rahatsız oluyorum nedense
Skype sayılıyor mu?
9 saat civarıydı sanırım.
Bu kişi <Avea Premium> hatta sahiptir
genelde zaten annemle konuşurum onu da kısa tutarım en çok 3-4 dakka falan olur, geçen gün bi arkadaşım aradı ilk önce 19 dk konuştuk sonra ben bizim kızanlarla biraz top oynayıp yine aradım onda da 15 dk konuştuk, daha doğrusu o konuştu ben dinledim genelinde ama telefon görüşmesi sonuçta
3-4 saat falandı sanırım
kesintisiz 1.5 saat konusmuslugum oldu artık günde 20-30dk konusmalar normal geliyor eskiden sms kullanırdım onu sms ten iyidir
3 saat falan
5 saat
isviçre fransa macıydı galıba macın 2. yarısı acmıstım 45-50dk ya yakın maç hakkında konusmustum .
quote:
Orijinalden alıntı: Aeolus98
quote:
Orijinalden alıntı: PrinceGoku
12 saat [kız arkadaşımla]
sakin ol şampuan 2 saati geçince operatörler otomatik olarak kesiyor zaten
sana telefonlar 2 saati geçince görüşmeler kesiliyor mu diye soran mı oldu ? sayın saçmalık
gece 12 de başladım saat başlarında kesiliyor 1 saat de bir 5 e kadar konuşmuştum
1 saatten sonra kafamın ısındığını hissediyorum zaten kulaklıkta yok 1 saatten sonra kapatırım hep
52 dakika konuştum en fazla , ben bile kendime inanamadım kendimce rekor kırdım diyebilirim.
tam 60 dk oldu telefon kapandı sonra tekrar aramak istemedim bende
1 saat olmuştu.Hemde yurtdışıydı.
Gece 00:00 da başlarım 04:00-05:00 a kadar gidiyor.
30 dakka konuşmuştuk arkadaş hasta olmuştu moral olsun dıye sonra oyn muhabetıne ordan kız muhabetıne gıtdı:D