Şimdi Ara

Telefon ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • injustice gods of amoungs oynarken telefonum 1 oyundan sonra ısınmaya başlıyor virüs yok markası galaxy s5 yeni aldım

• merak etme dostum birşey olmaz yeni aldığın için biraz düşüncelisin ama birşey olmaz hava da çok sıcak etkili olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsityotrofoblast -- 19 Haziran 2014; 19:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimi yakıcak dereceye yakın ama
  • eğer endişe ediyorsanız bence o oyunu oynamayın çünkü real Racing 3 bende ısınıyordu bende sildim ama benim telefon s3 mini fakat injustice ta bir problem olmuyor 3 karakteri sonuna kadar geliştirmiştim

• normaldir tavsiyem uzun süre oynarsan arada bir dur soğusun tekrar ve üzerine yumurta kıranların arasına hoş geldin kardeşim

• arkadaşlar birşey sorucam asphalt 8de hiç ısınmazken 40mb dragons rise of the berkte nasıl ısınıyor bir telefon ?
  • soğutucu al

• o isinma sorunu optimize ile alakali

telefonunuz 35-40 derece ise normal ama 50-60 derece ye cikiosa oyunu oynamamanizi tavsiye ederim :)

• harika775 H kullanıcısına yanıt
    optimizasyon la alakali :)

• Yıl oldu 2014 hala şu akıllı telefonların ısınma problemini çözemediler Yukarıda arkadaşın dediği gibi 35-40 civarı ise normal ancak 50 ve sonrası görülüyorsa ya telefon eskidir ,ki daha yeni aldığın s5'ten bahsediyoruz demek bu değil, ya da oyunun optimizasyonunda bir problem vardır bu da senin çözebileceğin bir sorun değil zaten güncelleme beklemek gerek. Ha birde s5'in tasarımını detaylı bilmiyorum ama eğer su geçirmesini engellemek için ,xperia z serisinde olduğu gibi, çıkışlar kapakla kapalıysa oyun oynarken onları aç. Elle hissedilebilir bir sıcaklık düşüşü sağlar sana.
  • Telefon belli bir sıcaklıga geldikten sonra kendini kapatıyor dert etme için rahat olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.