Bildirim
Telefon İyi Mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisayarkeyfisi
Telefonda :
Çift çekirdekli 1.3 ghz işlemci
Mali-400MP ekran bileşeni
1 GB Ram
bu telefon modern combat vs asphalt vs oynatırmı ?
s3 ile hemen hemen ayni bilesenler,ben s3 te oynuyorum bu oyunlari cok rahat,ama islemciden dolayi farkedermi bilmem,s3 exynos,seninki mediatek ise belki farkedebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bozkan23
quote:
Telefonda :
Çift çekirdekli 1.3 ghz işlemci
Mali-400MP ekran bileşeni
1 GB Ram
bu telefon modern combat vs asphalt vs oynatırmı ?
s3 ile hemen hemen ayni bilesenler,ben s3 te oynuyorum bu oyunlari cok rahat,ama islemciden dolayi farkedermi bilmem,s3 exynos,seninki mediatek ise belki farkedebilir
saol işlemci mediatek :( -
Ekran çözünürlüğünü belirtilmeden oyun performansı hakkında nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt
Ekran çözünürlüğünü belirtilmeden oyun performansı hakkında nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun
çakma telefonunda 40 mb boş yer olsun bakalım noluyo ?? güzel bi benchmark programı kurabiliyomusun bakalım ?? -
quote:
quote:
Ekran çözünürlüğünü belirtilmeden oyun performansı hakkında nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun
çakma telefonunda 40 mb boş yer olsun bakalım noluyo ?? güzel bi benchmark programı kurabiliyomusun bakalım ??
Sorunlu musun telefonun ekran çözünürlüğünü bilmiyorsa niye benchmark programı kuruyorsun cpu-z kursana
-
quote:
quote:
quote:
çakma telefonunda 40 mb boş yer olsun bakalım noluyo ?? güzel bi benchmark programı kurabiliyomusun bakalım ??
Sorunlu musun telefonun ekran çözünürlüğünü bilmiyorsa niye benchmark programı kuruyorsun cpu-z kursana
o program biraz bozuk çalışıyo ekrana 4.7 inch felan diyo inanmıyorum ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- tuşlu telefon internet ayarları
- iphone kişileri sime aktarma
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- xiaomi telefona imei atma kodu
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- turkcell t10
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X